Doakan Perjalanan ke Labuan Selamat

9:43:00 PM 12 Comments A+ a-



Assalamualaikum..

wah korang.. mood raya eh. jijah je yang tak beraya. huhuhu bukan apa hari raya pertama pon jijah keje di pagi raya. jadi takde mood nak berjalan sakan. lagipon tak balik kampung. orang-orang taman perumahan ni pon gelap. semua balik kampung. huhuhu nak berjalan mane la kan.


esok bermulalah perjalanan jijah ke Labuan Sabah. wah excited nak naik belon. dah 8 tahun kot tak naik belon ni. hahaha cuak,gerun,excited bermacam baur perasaan ni. hehe


jijah pergi cuti raya sana sebab adik jijah kan dapat keje sana macam dalam entry INI [klik open new tab] so kami sepakat la beraya bersama dengan dia sambil bercuti. hehehe 


tak pernah lagi jejak kat sabah ni. firsttime ni. memang excited. muahaha ^^ feri,hotel semua dah book kat Labuan dan Kota Kinabalu. tapi tak leh nak berjalan sangat sebab dapat pergi sana pon takat 5 hari je. masih tak cukup nak jelajah sekitar Kota Kinabalu atau kundasang. huhuhu


so esok flight jijah jam 7am. tapi seawal 4am dah bersiap nak gerak ke LCCT. mujur lah Port Dickson-LCCT tu tak jauh mane. ngeee barang semua dah packing. harap-harap tak ada ape yang tertinggal.


doakan perjalanan jijah dan keluarga selamat sampai Labuan ya dan selamat juga sampai semenanjung. InsyaAllah Amin. baiklah. panjang menaip ni. mata pon dah stim. esok nak bangun awal pagi. so lepas jijah publish entry ni jijah nak tidoo. hahahaha


selamat berkunjung kunjungan ye korang. jijah tahu korang seronok mengumpul duit raya ni. eeeeeeeeee..xmalu...blueeeeeerrkkkk :p


selamat hari raya korang semua.. maaf zahir batin. 0-0 yer. >_<

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
8/30/2011 9:49 PM delete

selamat bercuti raya cik jijah.selamat hari raya.

Reply
avatar
Fathiah Hamim
AUTHOR
8/30/2011 9:53 PM delete

wahh semoga selamat semuanya sis!

ole-ole please! hehe

selamat hari raya =)

Reply
avatar
HaFizaH aYu
AUTHOR
8/31/2011 6:25 AM delete

pkai sunblock byk2 bla smpai labuan...slmt hr raya cik azizah!!hehe

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
8/31/2011 7:03 AM delete

selamat bercuti jijah
beli cokelat byk2 kat labuan ok hehe

azri mana dpt duit raya
dah besar la huhu

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
8/31/2011 10:30 PM delete

cik jijah mesti dah sampai sabah kan..5 hari tu lame dah tu..bawak balik la ole2 utk blogger..hehe

Reply
avatar
Queen F
AUTHOR
8/31/2011 10:35 PM delete

amboii untungg la holiday time raya :D selamat terbang jijah :D berhati-hati di udara :D selamat hari raya! ^^

Reply
avatar
9/02/2011 8:50 AM delete

wah..besh2..

shoping byk2 ea..

jg dri bek2 okies..

Reply
avatar
Cik Muda Sae
AUTHOR
9/02/2011 6:37 PM delete

wah...bercuti kat KK upanyae.....raya kat sana la yep....sonotnyew...~

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
9/03/2011 2:50 AM delete

hehe .. semoga perjalan pergi dan balik akak selamat ye :)

selamat bercuti kak ^^

Reply
avatar
Cikgu
AUTHOR
9/03/2011 9:37 AM delete

selamat pergi dan balik

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
9/06/2011 2:03 AM delete

selamat bercuti dear ^_^

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!