Finally!! Testing Doorgift

Assalamualaikum.. ekeke selagi majlis resepsi tak settle selagi tu wedding preparation berjalan dengan lancar okeh. sila jangan muak. t...


Assalamualaikum..


ekeke selagi majlis resepsi tak settle selagi tu wedding preparation berjalan dengan lancar okeh. sila jangan muak. teheeeeee~~


kali ni nak habiskan teaser tentang doorgift. salah satu item yang di masukkan dalam goodies bag ialah cawan kotak.



cawan kotak


hasil gula-gula dalam kotak doorgift.


air kotak pon adoo jugak!




ok done! lega hati bila tengok barang barang dah siap! ni untuk kawan-kawan yang sudi merai. harap kawan kawan sudi terima doorgift tak seberapa ni :)


1 hari lagik! takuuuuuuuuuttt!!


You Might Also Like

13 insan comel komen

  1. alhamdulillah dah siap.lepas ni get ready je la ^__^..

    ReplyDelete
  2. comelnye..kan bes kalu leh gi..=)

    ReplyDelete
  3. comelnye..kan bes kalu leh gi..=)

    ReplyDelete
  4. amboi mcm2 ada dlm door gift...nak satu jijah...hoho...hope everything bljn lncr hendaknya

    ReplyDelete
  5. lawa :)
    untung sapa dapat tue.hehehehe

    ReplyDelete
  6. wah, bestnya kalau dpt :( tpi x dpt pergi. sedih!!

    ReplyDelete
  7. as suka doorgift dalam kotak plastik tuuuu :D

    nak?heeeeee

    ReplyDelete
  8. Ohh...merah ek sok..hehe
    sok ayung pakai merah ehh=)

    ReplyDelete
  9. bestnya kalau Eza dapat pergi sana dear :)

    Semoga lancar majlis resepsi jijah :)

    ReplyDelete
  10. jiejah............xsabar dah nih ^_^

    ReplyDelete
  11. winkwinkwink:)

    semoga majlis berjalan dengan lancar.wahhhhh! part komen tu..doakan jijah pregnant:) Hihihi~~
    InsyaAllah dear,nanti dapat baby comelcomel =)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!