Perkara perlu tahu semasa ke Majlis Perkahwinan Jijah

2:00:00 PM 16 Comments A+ a-



mulai hari ni jijah dah start membizikan diri. maka terlebih dahulu jijah nak mohon maaf jika jijah tak dapat nak komen entry korang. tak sempat nak bw. hanya mampu taip entry banyak banyak dan autopublish untuk entry seterusnya. harap ada yang sudi baca juga yer :)


ok. perkara yang korang perlu tahu sebelum ke wedding jijah sabtu ini.


Maps


jika ada yang dapat kad. sila ikut maps yang di sediakan yer.


1.clue pertama Hotel Corus Paradise. ada trafik light masuk kiri jika dari Pekan Port Dickson. masuk kanan jika dari Batu 4/Teluk Kemang. 

2.terus masuk kanan lalu jirat cina terus je sampai nampak bukit nak pergi kilang Cabot. sebelum tu ada simpang. masuk simpang kiri tu. kemudian terus je. 

3. nampak khemah/surau ha situ rumah jijah yer. pada hari tu. rumah jijah je sebijik yang buat kenduri kahwin. hehehe


Penanda Arah Jalan[klik untuk baca]




jangan risau. jijah pastikan korang tak sesat ye. maka jijah print penanda arah ni banyak banyak. semua simpang akan di pasang penanda arah ni. hehe tapi ada yang photostat punya la. jangan blur blur pula nanti. hehe


Bunting

dah sampai kat kawasan taman perumahan jijah. kalau takut tersalah rumah ke nanti. sila cari bunting ni pula. confirm bukan salah dah. hehe




bunting ni di gantung di tiang khemah yer.. nak bergambar pon boleh. hehe chitttt!! ade ke??~~:p perasan!


ok. rasanya tu je 3 perkara yang korang perlu ikut semasa nak pergi majlis rumah jijah. InsyaAllah jijah akan sedaya upaya layan korang dengan terbaik sekali. :) 


jijah doakan semoga perjalanan korang ke sini selamat tiba dan selamat pulang ke destinasi masing-masing. akhir kata doakan perjalanan majlis jijah berjalan dengan lancar dan cuaca sangat baik. insyaAllah ^_^



3 hari lagi bergelar raja sehari. hehe ^_^


nak pergi holiday kat tasmania la-->Tourism Tasmania

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
azam
AUTHOR
2/22/2012 2:05 PM delete

mmmm.......boleh g tak?

Reply
avatar
2/22/2012 2:07 PM delete

baik..eh kat sebelah lelaki ada tak bunting tu?nak bergambar kat bunting.hehehe.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/22/2012 2:13 PM delete

@azam azam!! boleh sgt2..jijah alu2kan kdtgan azam dan keluarga... datang tau!!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/22/2012 2:13 PM delete

@Azhafizah[フィザ] jijah recycle balik bunting ni yang..boleh kan?? hehe

Reply
avatar
2/22/2012 2:36 PM delete

xlama aje lg kan syg..hihi..bgus ni.

Reply
avatar
S.n.Fariza
AUTHOR
2/22/2012 3:03 PM delete

all the best dear :)

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
2/22/2012 3:18 PM delete

bestnya tengok bunting tu..cantik..

sis dah tanya suami,sebenarnya dia tahu arah rumah jijah tu sbb sedara dia pun dekat area situ jugak..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/22/2012 4:36 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI fuh 3 ari lagi yang...risau,debar..n excited!! hee

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/22/2012 4:37 PM delete

@Azzah yeker sis...maknanya leh pegi la ni eh sis..hehe

Reply
avatar
Hunny Kitty
AUTHOR
2/22/2012 4:46 PM delete

pd tak de la jauh mana...n good luck semoga semuanya berjalan lancar

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
2/22/2012 4:53 PM delete

InsyaAllah akan sampai ^^ bawak perut je boleh? :P

Reply
avatar
Farah Adila
AUTHOR
2/22/2012 6:58 PM delete

jijah kawen sabtu ni ke?
tk dapat p...jauh la...
SELAMAT PENGANTIN BARU:)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
2/22/2012 8:38 PM delete

cntik bunting jijah..

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
2/23/2012 12:23 AM delete

majlis akak sama tarikh dgn kazen eca...tpi dua2 xdpt pg.hukhuk...hujung minggu ne nak naik train.hehehehe :)

cuti2x sabah dulu!

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
2/23/2012 2:06 AM delete

nice jiejah..hehe xsabar nk tgk jiejah bsanding...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!