Pelamin Pink Purple ku :) I'm Love it!!

2:00:00 PM 21 Comments A+ a-


Majlis kahwin dah pun basi tetapi belum berpeluang lagi nak review wedding. lebih-lebih lagi sebulan baru siap gambar dari OP. huhuhu so korang layankan jelah ek.. kuikuikui. entry ini nak tayangkan pelamin bertemakan Pink Purple untuk majlis persandingan jijah. 


tadaaaaa...my pelamin ^___^



wowww terserlah kecantikan pelamin ini kan..hehe suka sangat gabungan Pink Purple ni. warna favourite  jijah ^____^



Pelamin l Baju l Mekap done by: Renzbridal [klik fb beliau]

kerusi cleopatra :)


terima kasih sangat-sangat  Renzbridal ^____^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

21 insan comel komen

Write insan comel komen
dilla nadila
AUTHOR
3/29/2012 8:44 AM delete

cantik pelamin jijah...sukeee....
best2

Reply
avatar
azam
AUTHOR
3/29/2012 8:59 AM delete

kalau mampu tak salah ....jgn membazir dan membangga di sudah

Reply
avatar
3/29/2012 9:09 AM delete

suka bunga2 tu dear..cntik sgt!!

Reply
avatar
Miss uCu
AUTHOR
3/29/2012 9:15 AM delete

miss pon suke,sgt suka colour ni,pelamin n bju pengantin tu:)

Reply
avatar
shark
AUTHOR
3/29/2012 10:03 AM delete

kaler purple mmg cntik..
adik shark pn katanyer nk wat jugak kaler purple..
shark punya ntah bila
haha

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
3/29/2012 10:13 AM delete

cantik ..nice kombinasi color

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
3/29/2012 10:28 AM delete

Assalam Jijah sihat?
cantik la pelamin sape la kan...
dulu saya kawen tema pink, sahaja, skrg ni trend 2-3 color, lagikk n makin cantik...

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
3/29/2012 10:31 AM delete

betul tu..biar brsedrhana..jijah mcm mila jgk la :D

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
3/29/2012 1:03 PM delete

cantik jiejah :)

Reply
avatar
Nad Omar Saja
AUTHOR
3/29/2012 1:13 PM delete

Waaaa ! cntik2 . :) .

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
3/29/2012 1:33 PM delete

cantik..i liked
modal besar nih

Reply
avatar
3/29/2012 1:42 PM delete

@Terbelog lol...mane de modal besar.. ikut pakej 1500 je la..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
3/29/2012 2:09 PM delete

memang cantik.terserlah muka kepuasan jijah.hihi..tuh la yg akan rsa berbaloi kan,

Reply
avatar
Miss Tasantek
AUTHOR
3/29/2012 4:39 PM delete

cantik ..suka baju jijah. siyes cantik.

Reply
avatar
3/29/2012 5:22 PM delete

@Miss Tasantek alahai..biasa2 je yang..huhuhu tq yer :))

Reply
avatar
3/29/2012 5:28 PM delete

semestinya cantiik pilihan jijah..suke tengok pelamin jijah ni.alahaiii..kene ganti ke pasu tu..ish ish..takpelah yang penting semua settle da kan

Reply
avatar
3/30/2012 10:58 AM delete

cantik..suke sgt kaler pink purple tuh..

Reply
avatar
3/30/2012 10:58 PM delete

@Azhafizah[フィザ] huhuhu memang kena ganti..takde tolak ansur dah..huhuhu

Reply
avatar
5/02/2012 9:38 PM delete

warna pink purple tu warna kegemaran saya jugak...nanti cdg nak letak warna macam tu dlm bilik waktu saya kahwin nanti...hehehehe

Reply
avatar
5/03/2012 5:47 PM delete

@imantizz_truper cantik yunk! buat la yer..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!