Wednesday, April 4, 2012

Cek Nuffnang Kedua.. Alhamdulilah




Alhamdulilah ini di katakan rezeki. jijah dah selamat terima cek kedua dari nuffnang :)
syukur syukur!

menunggu earning untuk cashout ni bukan sebulan tau jijah dapat. ni memakan berbulan lamanya baru dapat hasil ni. huhuhu




sikit sikit lama lama jadi bukit. Alhamdulilah :)


niat nak simpan dalam ASB untuk kegunaan beli perabot rumah bila ada rumah sendiri kelak. 
semoga Allah permudahkan :))


tq nuffnang :) sudi sudi lah kiranya bagi BE 2012 pula yer. takde lagi ni. huhuhuhu





31 comments:

  1. alhmdulillah..yui xde pnglmn cshout lg ni =)

    ReplyDelete
  2. Tahniah ye cik Jijah :) ooopsss Puan Jijah :)

    ReplyDelete
  3. wahhhhh....ni bkl menaikkn semangat jijah lgnih kn?:-)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki jijah..

    ReplyDelete
  5. terbaik....phat x dpt lagi ni hehe

    ReplyDelete
  6. bertuah jijah ha rezeki dari usaha jijah sendiri :) rezeki anak kot jijah :P hehe..

    ReplyDelete
  7. saya pun tak dapat BE lagi tahun ni..huhuhu..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...wah nak beli perabot..mesti ribu-ribu ni..hihi..

    ReplyDelete
  9. semoga jijah berjaya beli perabot idaman.. :-)

    ReplyDelete
  10. wahh..bagus2..rezeki pengantin baru tu namenye

    ReplyDelete
  11. wah kak jijahh . boleh lah blanje eh ! hehe

    ReplyDelete
  12. bestnya jijah!!! jeles!!! hehe

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.... tahniah!!! deno tak pernah dapat.. huhu:)

    ReplyDelete
  14. mcm mna nak dptkn eh ? die ikut apa ? jumlah pengunjung blog ? nk jugk..huu :(

    ReplyDelete
  15. @Aida Omar wah rezeki anak? harap2 masin mulut aida.. Amin Amin..

    ReplyDelete
  16. @hatiku berwarna warni tak la yang.. beratus je.. Alhamdulilah..

    ReplyDelete
  17. @Ana Farhana salah satu faktor n try anta tiket kat nuffnang dulu supaya dia sedar kemunculan blog kita.

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah..rezeki jijah..leh la shopping kan

    ReplyDelete
  19. alhamdllah rezeki jiejah..hehe..rezeki untuk org baru ape nih hehe ~_^

    ReplyDelete
  20. besnye..sy baru kali pertama huhu

    ReplyDelete
  21. @shida'R Amin..harap2 rezeki untuk org baru.. tak sabar rasanya..hehe :))

    ReplyDelete
  22. allhamdullilah..
    tahniah jijah

    ReplyDelete
  23. tahniah cik jijah! best kan dpt juga hasil dari nuffnang ni. takpe... sikit2 lama2 jadi bukit.

    ReplyDelete
  24. @Izan Ishak insyaAllah ada rezeki dr Allah bagi.. syukur syukur :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!