Sunday, April 8, 2012

Nak Hantar Husband Balik Dah :(




malam semalam (sabtu) husband balik PD.. 
sekarang kan husband daku praktikal kat bukit bintang.. even dekat KL pon dia bukan boleh balik sesuka hati...huhuhu

hari ni hari ahad nak hantar dia pulang ke Klang dah....
takpe, even dapat jumpa sekejap pon jadi lah kan...

happy sangat-sangat dia dapat balik. almaklumlah daku kan monthly wifey. hahahaha

jijah tabah! yeyyy yeyy!! huhuhuhu

17 comments:

  1. Takpe kak...
    Kumpul rindu byk2 dulu..
    Harap kak bahagia dng suami selamanya (:

    ReplyDelete
  2. sabar2..sesekali balik tu yg rindu makin mendalam tu..

    ReplyDelete
  3. tapi klu bb ni dekat sikit la kan jijah..dri sblm ni

    ReplyDelete
  4. yer..tabah jiejah tabah...sume ni smntara insayllah korang akan berdekatan nnt..

    ReplyDelete
  5. hepi ada makna tu jijah kahkahkah :D

    ReplyDelete
  6. @Fiksyida tq yunk.. harap2 rindu tu berpanjangan.. insyaAllah.

    ReplyDelete
  7. @MaYa MustWany haah dekat sikit la yunk. tp dapat balik sehari je. ok la dr tak jumpa lgsung..

    ReplyDelete
  8. @Azhafizah[フィザ] hehe harap2 dapat jumpa balik lagi... heeeeee kalau boleh nak duk bawah ketiak je tau.. huhuhu

    ReplyDelete
  9. @shida'R InsyaAllah Amin.. tu doa jijah tak pernah putus..

    ReplyDelete
  10. @afzalsukasuki haip haip.. org kawen je tau. hahaha

    ReplyDelete
  11. @IntaNBerliaN InsyaAllah skrg ni masih bertahan..

    ReplyDelete
  12. tak ape kak,owg tue2 ckp mkin lame kte tak jmpe mkin bertambah syg kte pd dia..hihi

    ReplyDelete
  13. biasalah ...bila berkawin dengan pejuang negara perlu tabahkan hati..yer idok :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!