Monday, April 9, 2012

Wall Facebook Bertukar Timeline 10 April?


Sebelum ni hanya fan page je automatik akan bertukar jadi timeline pada 30 mac lalu. 
kali ni semua wall facebook akan bertukar jadi timeline mulai 10 April? betul kah? 
ke facebook jijah sorang je yang kena? huhuhu

buat masa ni hanya jijah sorang je boleh nampak timeline di wall jijah
dan rakan fb nampak wall jijah seperti biasa..


klik untuk tumbesaran yang sihat ^^


tetapi............

mulai 10 April secara automatiknya facebook jijah akan bertukar timeline seperti di atas..
maknanya semua orang buka wall fb jijah jadi timeline!
ahhhhhhhhh tak suka! tak suka!!


tak syok la orang nak komen komen nanti.. huuuuuu :(
benda free macam ni lah.. terima la hakikat yang nyata. kuangkuangkuang...


tapi comel gak header timeline kat atas tu kan... kahkahkah lempaaaaangg!!!#@**


20 comments:

  1. itula,tak suka tp dah bnda freekan ,trima aje..huhu..

    ReplyDelete
  2. adoi....dah lama tak buka facebook.......hehehe

    ReplyDelete
  3. yup..memang cun gambar header timeline tu..jeles linda..hehe

    ReplyDelete
  4. Timeline pun okay jugak..ape ape pun boleh.tak kisah asal boleh juga.

    ReplyDelete
  5. e..suke nye..serabut la tngk

    ReplyDelete
  6. Hehehe . cover photo tuh lawaa :)

    ReplyDelete
  7. haha ala tak best lah kan law btuka jd time linee . huk !

    yg kak jijah ph gatai jari tonyeh update time line tu npe ? kunk dah tine line sumo idop . hahahha

    sian kak jija . bwk bsaborr ;)

    ReplyDelete
  8. cik tikah x suka timeline lah kak jijah :(

    ReplyDelete
  9. owh cik jijah br tukr timeline eh..hik3 atie sgt la x ske timeline..fb still lg yang lame..huk3..maybe malas nak distalk oleh org kot ..hik3

    ReplyDelete
  10. timeline nie tang cover photo atas tu je yg best..haha.. eh2 sweetla cover tu.

    ReplyDelete
  11. a'aa fb akak pun dh tukar timeline.. adehhh... pndai2 dia tlg tukarkn... nsiblh.. bnda free..hihii

    ReplyDelete
  12. saya punya fb dah preview timeline.. lepas ni kompem jadi timeline.. tak relaaaaaaaa!!!

    ReplyDelete
  13. jijah tak tahu ape2.. tak tekan pong..buka2 fb je tengok wall dah macamni.huhuhu tak preview pon lagi. sok tgk la automatik o tak bertukar..

    ReplyDelete
  14. tapi ada cara untuk remove timeline jom ke blog phat

    ReplyDelete
  15. betul ke kak? tak suka tak suka tak suka!! huhu

    ReplyDelete
  16. @Phatda tgk da phat.. tapi tak jadi gak! huhuhuhu

    ReplyDelete
  17. @aisya akak punya je kot yunk.. org lain tak tahu la..huuuuu

    ReplyDelete
  18. shida pn nk stndby bt cover FB huhu..menci TL!

    ReplyDelete
  19. @shida'R huhuhu terpaksa dah shida.. jijah dah kena timeline sekarang ni,,huhuhuhu

    ReplyDelete
  20. ntah bila la turn mas..tkut gak ni..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!