Wall Facebook Bertukar Timeline 10 April?

11:30:00 PM 20 Comments A+ a-


Sebelum ni hanya fan page je automatik akan bertukar jadi timeline pada 30 mac lalu. 
kali ni semua wall facebook akan bertukar jadi timeline mulai 10 April? betul kah? 
ke facebook jijah sorang je yang kena? huhuhu

buat masa ni hanya jijah sorang je boleh nampak timeline di wall jijah
dan rakan fb nampak wall jijah seperti biasa..


klik untuk tumbesaran yang sihat ^^


tetapi............

mulai 10 April secara automatiknya facebook jijah akan bertukar timeline seperti di atas..
maknanya semua orang buka wall fb jijah jadi timeline!
ahhhhhhhhh tak suka! tak suka!!


tak syok la orang nak komen komen nanti.. huuuuuu :(
benda free macam ni lah.. terima la hakikat yang nyata. kuangkuangkuang...


tapi comel gak header timeline kat atas tu kan... kahkahkah lempaaaaangg!!!#@**


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

20 insan comel komen

Write insan comel komen
4/09/2012 9:18 AM delete

itula,tak suka tp dah bnda freekan ,trima aje..huhu..

Reply
avatar
azam
AUTHOR
4/09/2012 9:40 AM delete

adoi....dah lama tak buka facebook.......hehehe

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
4/09/2012 9:59 AM delete

yup..memang cun gambar header timeline tu..jeles linda..hehe

Reply
avatar
4/09/2012 12:34 PM delete

Timeline pun okay jugak..ape ape pun boleh.tak kisah asal boleh juga.

Reply
avatar
Saya Disini
AUTHOR
4/09/2012 2:31 PM delete

e..suke nye..serabut la tngk

Reply
avatar
Nad Omar Saja
AUTHOR
4/09/2012 3:25 PM delete

Hehehe . cover photo tuh lawaa :)

Reply
avatar
-SUPERGIRL-
AUTHOR
4/09/2012 5:58 PM delete

haha ala tak best lah kan law btuka jd time linee . huk !

yg kak jijah ph gatai jari tonyeh update time line tu npe ? kunk dah tine line sumo idop . hahahha

sian kak jija . bwk bsaborr ;)

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
4/09/2012 6:38 PM delete

cik tikah x suka timeline lah kak jijah :(

Reply
avatar
miszatie
AUTHOR
4/09/2012 9:26 PM delete

owh cik jijah br tukr timeline eh..hik3 atie sgt la x ske timeline..fb still lg yang lame..huk3..maybe malas nak distalk oleh org kot ..hik3

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
4/09/2012 9:50 PM delete

timeline nie tang cover photo atas tu je yg best..haha.. eh2 sweetla cover tu.

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
4/09/2012 10:02 PM delete

a'aa fb akak pun dh tukar timeline.. adehhh... pndai2 dia tlg tukarkn... nsiblh.. bnda free..hihii

Reply
avatar
4/09/2012 10:33 PM delete

saya punya fb dah preview timeline.. lepas ni kompem jadi timeline.. tak relaaaaaaaa!!!

Reply
avatar
4/09/2012 11:48 PM delete

jijah tak tahu ape2.. tak tekan pong..buka2 fb je tengok wall dah macamni.huhuhu tak preview pon lagi. sok tgk la automatik o tak bertukar..

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
4/10/2012 9:06 AM delete

tapi ada cara untuk remove timeline jom ke blog phat

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
4/10/2012 2:16 PM delete

betul ke kak? tak suka tak suka tak suka!! huhu

Reply
avatar
4/10/2012 6:47 PM delete

@Phatda tgk da phat.. tapi tak jadi gak! huhuhuhu

Reply
avatar
4/10/2012 6:47 PM delete

@aisya akak punya je kot yunk.. org lain tak tahu la..huuuuu

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
4/10/2012 7:53 PM delete

shida pn nk stndby bt cover FB huhu..menci TL!

Reply
avatar
4/10/2012 8:15 PM delete

@shida'R huhuhu terpaksa dah shida.. jijah dah kena timeline sekarang ni,,huhuhuhu

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
4/10/2012 11:29 PM delete

ntah bila la turn mas..tkut gak ni..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!