Thursday, April 5, 2012

Wedding Review: Bunga Pahar


Macam dalam entry persiapan bunga pahar jijah dulu [klik untuk baca] jijah teaser bunga pahar yang jijah beli untuk majlis resepsi lalu. bunga pahar ni pilihan my sis. yang penting pink tu! memang ai suka nookk~~




jumaat petang sebelum kenduri doa selamat malam tu kami sekeluarga bertungkus lumus merebus telur dan memasukkan telur dalam kain net kemudian ikat dan di letakkan dalam bekas bunga pahar ni. 



apo nama bondo no eh? panggil bekas bunga pahar je la ek. ngeeee~~


bekas bunga pahar ni di beli dengan harga RM15.90 setiap satu. boleh cucuk 50pcs bunga telur. kira memang  secocok la dengan 1 kotak 50pcs bunga telur. hehe



terserlah kepinkkan bunga pahar ai.. sukanya! ngehngehngeh


sekian review bunga pahar...:))


ada tinggal lagi 2 kot review my wedding..tolong jangan muak! ngehngehngeh


14 comments:

  1. jijah memang minat pink ye..hehe. Cantik bunga telur tu, sekarang ni memang banyak design bunga telur kan..

    ReplyDelete
  2. k.izan pun suka!! dlm gmbr yg last tu terserlah sgt kecantikan bunga pahar tu...

    sori cik jijah...lama k.izan tak singgah sni. cik jijah sihat ke?

    ReplyDelete
  3. bunga pahar wajib ada kan..sweet in PINK ^_^

    ReplyDelete
  4. wah..rimbun bunga pahar jijah.nmpk penuh..i liikkkeee~

    ReplyDelete
  5. hihihi kdg2 tak seimbang kan?siap senget2..

    ReplyDelete
  6. suka2 nak pink jugaklah nanti hehe

    ReplyDelete
  7. @aisyiashraff gambar yg dengan kawan2 kat fb tu je yang. huhuhu

    ReplyDelete
  8. @MaYa MustWany hish mesti la yang..berat dengan telur tu.. tu yg tak seimbang..

    ReplyDelete
  9. bunga pahar ni mesti pakat berebut nak..sbb cantik..

    ReplyDelete
  10. cantiklah kombinasi bunga pahar tuh :)

    ReplyDelete
  11. @Azzah hehe ramai sanggup merenjis sebab nak.. hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!