Weekand Tanpa Suami

1:00:00 PM 26 Comments A+ a-





setelah tiga minggu suami balik weekand...
kali ni minggu keempat weekand daku tanpa suami di sisi..
ini kerana weekand ni weekand terakhir beliau praktikal di Hotel Royal Chulan Kuala Lumpur.
bermakna tamatlah sudah paktikal sebulan beliau -_-"

hari ni juga suami balik ke Lumut Perak.
tak lama lagi suami kena posting ke Telok Sepanggar Kota Kinabalu Sabah.

tah bila la dapat jumpa suami lagi.
mungkin 3bulan sekali? 6bulan sekali mahupun setahun sekali..
pasti suasana sedih menyelubungi hati jijah :(




doakan jijah kuat semangat yer.. walaupun jauh tapi dia dekat di hati >_<



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

26 insan comel komen

Write insan comel komen
Azzah
AUTHOR
4/29/2012 9:12 AM delete

betul2 mencabar kan?cian jijah..sabar ye..:)

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
4/29/2012 11:18 AM delete

sabar dear.. dugaan tu.

Reply
avatar
charmyiex
AUTHOR
4/29/2012 11:54 AM delete

alaaa..cian nyer cik jijah kiter..nape x ikut husband ke KK?

Reply
avatar
4/29/2012 12:11 PM delete

@Azzah mencabar sangat kak.. sedih tol :(

Reply
avatar
4/29/2012 12:11 PM delete

@Eza Boom Boom dugaan..tah sampai bila harus camni..

Reply
avatar
4/29/2012 12:12 PM delete

@charmyiex lom lagi..tunggu dia stabil kat sana baru ikut..huhuhu

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
4/29/2012 2:29 PM delete

jgn tunggu lama2 :)
isi borang pindah gk.hehehe

Reply
avatar
4/29/2012 2:36 PM delete

@ecadwinkyasha InsyaAllah satu masa nanti :)

Reply
avatar
uncle
AUTHOR
4/29/2012 3:04 PM delete

ikutlah somi kesana jijah oi ...pergi la ikut somi tu..masih baru..kena lah bersama hihihi

Reply
avatar
4/29/2012 3:45 PM delete

uiks! Kampung halamanku tuh, :-) tkpe, jijah...sbr yer. Rasa rindu, airmata tu semua pahala,insyaallah ym doakn moga cpt2 leh sama2 yer

Reply
avatar
4/29/2012 4:04 PM delete

sabar jijah..pejam celik pejam celik nanti abislah tempoh tu..pastu leh dok dekat dekat dah.^__^

Reply
avatar
4/29/2012 4:50 PM delete

aisey, mcm adik sepupu sy jgak klau kuar btugas mmg berbulan2 tggu dia balik kg, huh...

Reply
avatar
4/29/2012 5:07 PM delete

@uncle nak sgt ikut uncle tapi dia kata bukan masa sekarang..tunggu stabil dulu. huhuhu

Reply
avatar
4/29/2012 5:08 PM delete

@YaYaNsMuM a.k.a YM semoga jijah dapat pahala tu.. insyaAllah :)

Reply
avatar
4/29/2012 5:09 PM delete

@Azhafizah[フィザ] huhuhuhu fiza..kalau la boleh duk dekat2 lepas tu..huhuhu

Reply
avatar
4/29/2012 5:10 PM delete

@caliph shuriken tu la ape boleh buat...terima je la..

Reply
avatar
Cik Yatt
AUTHOR
4/29/2012 7:54 PM delete

klu kite sis..tak mahu la jejauh..huhu

Reply
avatar
4/29/2012 8:31 PM delete

@Cik Yatt akak pun tak nak yunk..tp ape boleh buat.. ni jalan yg akak pilih :(

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
4/29/2012 11:51 PM delete

sian kak jijah. sabar yer kak :)

Reply
avatar
4/30/2012 7:45 AM delete

@Cik tikah doakan jijah kuat yer yunk :)

Reply
avatar
-SUPERGIRL-
AUTHOR
4/30/2012 8:01 PM delete

ikot skali xbole ke kak jijah ? seksa hatii lah mcm tuhh . huhuk

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
4/30/2012 10:43 PM delete

jauhnyaa jijah!

xleh minta dkt2 ke?uhuu pasni jijah y nak mnta transfer ke cane?

smoga jijah kuat!

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
4/30/2012 11:40 PM delete

klu dia belayar..kat sabah ne xbyk pun.paling kurang sebulan,dah balik base dah..abg navy eca dlu keja technician kapal.tau sgt dah jadual dia.heehee.so,klu takat belayar area2 sabah..memang sebulan gitu balik base dah.lainla kalau kena dkt pulau.mmg lama.

Reply
avatar
5/01/2012 11:40 PM delete

@-SUPERGIRL- nak ikut pon amik masa juga dik...huhuhu

Reply
avatar
5/01/2012 11:41 PM delete

@Juliet_iRa~" bila suami dah stabil kat sana baru jijah minta transfer.. setakat ni lom lagi :)

Reply
avatar
5/01/2012 11:43 PM delete

@ecadwinkyasha dia nak duk pulau eca..nasib baik tak dapat..huhuhu belayar tak lama eh bagus la camtu...takut dia belayar bila jijah ikut dia risau jijah sorg2..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!