Sunday, April 29, 2012

Weekand Tanpa Suami





setelah tiga minggu suami balik weekand...
kali ni minggu keempat weekand daku tanpa suami di sisi..
ini kerana weekand ni weekand terakhir beliau praktikal di Hotel Royal Chulan Kuala Lumpur.
bermakna tamatlah sudah paktikal sebulan beliau -_-"

hari ni juga suami balik ke Lumut Perak.
tak lama lagi suami kena posting ke Telok Sepanggar Kota Kinabalu Sabah.

tah bila la dapat jumpa suami lagi.
mungkin 3bulan sekali? 6bulan sekali mahupun setahun sekali..
pasti suasana sedih menyelubungi hati jijah :(




doakan jijah kuat semangat yer.. walaupun jauh tapi dia dekat di hati >_<



26 comments:

  1. betul2 mencabar kan?cian jijah..sabar ye..:)

    ReplyDelete
  2. alaaa..cian nyer cik jijah kiter..nape x ikut husband ke KK?

    ReplyDelete
  3. @Azzah mencabar sangat kak.. sedih tol :(

    ReplyDelete
  4. @Eza Boom Boom dugaan..tah sampai bila harus camni..

    ReplyDelete
  5. @charmyiex lom lagi..tunggu dia stabil kat sana baru ikut..huhuhu

    ReplyDelete
  6. jgn tunggu lama2 :)
    isi borang pindah gk.hehehe

    ReplyDelete
  7. ikutlah somi kesana jijah oi ...pergi la ikut somi tu..masih baru..kena lah bersama hihihi

    ReplyDelete
  8. uiks! Kampung halamanku tuh, :-) tkpe, jijah...sbr yer. Rasa rindu, airmata tu semua pahala,insyaallah ym doakn moga cpt2 leh sama2 yer

    ReplyDelete
  9. sabar jijah..pejam celik pejam celik nanti abislah tempoh tu..pastu leh dok dekat dekat dah.^__^

    ReplyDelete
  10. aisey, mcm adik sepupu sy jgak klau kuar btugas mmg berbulan2 tggu dia balik kg, huh...

    ReplyDelete
  11. @uncle nak sgt ikut uncle tapi dia kata bukan masa sekarang..tunggu stabil dulu. huhuhu

    ReplyDelete
  12. @YaYaNsMuM a.k.a YM semoga jijah dapat pahala tu.. insyaAllah :)

    ReplyDelete
  13. @Azhafizah[フィザ] huhuhuhu fiza..kalau la boleh duk dekat2 lepas tu..huhuhu

    ReplyDelete
  14. @caliph shuriken tu la ape boleh buat...terima je la..

    ReplyDelete
  15. klu kite sis..tak mahu la jejauh..huhu

    ReplyDelete
  16. @Cik Yatt akak pun tak nak yunk..tp ape boleh buat.. ni jalan yg akak pilih :(

    ReplyDelete
  17. sian kak jijah. sabar yer kak :)

    ReplyDelete
  18. ikot skali xbole ke kak jijah ? seksa hatii lah mcm tuhh . huhuk

    ReplyDelete
  19. jauhnyaa jijah!

    xleh minta dkt2 ke?uhuu pasni jijah y nak mnta transfer ke cane?

    smoga jijah kuat!

    ReplyDelete
  20. klu dia belayar..kat sabah ne xbyk pun.paling kurang sebulan,dah balik base dah..abg navy eca dlu keja technician kapal.tau sgt dah jadual dia.heehee.so,klu takat belayar area2 sabah..memang sebulan gitu balik base dah.lainla kalau kena dkt pulau.mmg lama.

    ReplyDelete
  21. @-SUPERGIRL- nak ikut pon amik masa juga dik...huhuhu

    ReplyDelete
  22. @Juliet_iRa~" bila suami dah stabil kat sana baru jijah minta transfer.. setakat ni lom lagi :)

    ReplyDelete
  23. @ecadwinkyasha dia nak duk pulau eca..nasib baik tak dapat..huhuhu belayar tak lama eh bagus la camtu...takut dia belayar bila jijah ikut dia risau jijah sorg2..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!