Wednesday, April 4, 2012

Wordless Wednesday [14]- Long Distance Married




huhuhu nampaknya betul betul sebulan sekali dapat jumpa husband :(

24 comments:

  1. alahai..sbr ea syg..dugaan .. t pasti ada nikmatnya tersndiri ..

    ReplyDelete
  2. cubaan dan cabaran ni....

    xpe.....sabar

    ReplyDelete
  3. huuu..sabar ye jijah..:)

    ReplyDelete
  4. psgn yg banyak dugaan ne adalah psgn yg paling bahagia kelak.. :)

    smile~

    ReplyDelete
  5. Sabar ye dear..
    Memang akan menguji kita tapi pasti ada hikmahnya..

    Sama cam MJ dulu masa memula kawen long distance jugak, tapi alhamdulillah hikmahnya tak sampai setahun kawen hubby dapat tukar :)
    Smpai sekarang duduk sekali :D

    ReplyDelete
  6. sabar ye jijah..fhm prsaan jijah..mesti rindu mbuak2..mila brpisah 3 hri pun dh gelabah rindu. :)

    ReplyDelete
  7. nasib baek ada teddy bear & bantal peluk kan bleh gak wt lepas rindu...sabarlh jijah

    ReplyDelete
  8. salam jijah...
    kte pun senasib dgn jijah,2 ke 3 minggu skali baru jumpa asben jgk,nama je army tapi sama je gayanya...harap2 kte 2 sama2 sabar n tabah kan,huhu...;)

    ReplyDelete
  9. salam jijah...
    kte pun senasib dgn jijah,2 ke 3 minggu skali baru jumpa asben jgk,nama je army tapi sama je gayanya...harap2 kte 2 sama2 sabar n tabah kan,huhu...;)

    ReplyDelete
  10. alahai..cumil je rindu rinduan pengantin ni! hehe

    ReplyDelete
  11. @puan.mila baru 3 hari..cube tukar tempat sebulan sekali jumpa pulak..huhuhu

    ReplyDelete
  12. sabar la kak.. nanti jumpe lepaskan la rindu tu

    ReplyDelete
  13. @faridah nazurah nanti jumpa tu yg tak pasti yang.. huhuhu :(

    ReplyDelete
  14. sabar ye jijah..tak lama lagi je tu

    ReplyDelete
  15. aloooo ciannya...cmne nak cpt ader baby nie! hehe gurauuu je..mummy dulu bercinta je long distance! kawin dok skali ha...berkorban tau dr JB ke Kedah..:)

    ReplyDelete
  16. @Mummy Adriana tu la mummy.. tak lekat2 lagi bila berjauhan ni.. huhuhu dari bercinta sampai sekarang long distance je.. sedih tol :(

    ReplyDelete
  17. xpe.de hikmah smua ni.lgi kukuhkn hbgn ni.jauh dmata dkt dhati..

    eh mcm iklan lak

    ReplyDelete
  18. @MaYa MustWany tu la harap2 tak berpanjangan berjauhan ni..

    ReplyDelete
  19. kena banyakkan bersabar ye cik jijah.. insyaAllah, mana tau ada rezki lepas ni boleh dok sekali kan.

    ReplyDelete
  20. @Izan Ishak Amin amin.. InsyaAllah dapat duduk sekali dengan suami.. doakan jijah kak!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!