BEN ASHAARI DAN SAYA

8:52:00 PM 31 Comments A+ a-


BEN ASHAARI

klik banner untuk join


Bagi daku, daku suka baca blog yang bila dia komen entry daku, 
daku komen entry dia.. 
kan timbul give n take baru la di namakan blogger setia..
sekian...

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

31 insan comel komen

Write insan comel komen
CikMai
AUTHOR
6/21/2012 9:00 PM delete

samalahhh ..mai pun..mai pun...

Reply
avatar
hairy
AUTHOR
6/21/2012 9:04 PM delete

kannn!!! saya pn sama kdg2 klo abis mls..haha

Reply
avatar
Mk Syahir
AUTHOR
6/21/2012 9:24 PM delete

wah..join jugak..sy follow sini =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
Thania Ismail
AUTHOR
6/21/2012 9:29 PM delete

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Reply
avatar
Pka Rahim
AUTHOR
6/21/2012 9:30 PM delete

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
6/21/2012 9:56 PM delete

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

nur follow sini.. #3942

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
CikMai
AUTHOR
6/21/2012 9:59 PM delete

ehee kak zizah..selamat kenalan *poyo gak

kite dah lama usha akak laa <3 <3

Reply
avatar
Ayiesha Sani
AUTHOR
6/21/2012 9:59 PM delete

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
hadifar-fyda
AUTHOR
6/21/2012 11:30 PM delete

jeles nye tgk kak azizah dpt join segmen en.BA ni...org tak sempat...huhu...apa pun still usha blogger lain yg join & folo...hehe..

Reply
avatar
zanairin
AUTHOR
6/21/2012 11:38 PM delete

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
6/21/2012 11:45 PM delete

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
6/22/2012 12:02 AM delete

hehee..bestt kalo mcm tu..selamat bersegmen jiejah :)

Reply
avatar
6/22/2012 12:03 AM delete

salam..wah betul tu .setuju bebenar..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
6/22/2012 12:32 AM delete

akak pun join gak.. hihii

Reply
avatar
6/22/2012 12:35 AM delete

hehehe. saya pun. sama2 komen.

Reply
avatar
6/22/2012 12:45 AM delete

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
6/22/2012 1:18 AM delete

singgah dari segmen sama :)

wani dh lama follow sini hihi

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
Cik Rongoks
AUTHOR
6/22/2012 1:19 AM delete

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
6/22/2012 7:18 AM delete

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
Iam Yanty
AUTHOR
6/22/2012 8:59 AM delete

Salam Kenal! Dari segmen yang sama - Keep in touch!

Reply
avatar
sukagelak
AUTHOR
6/22/2012 9:09 AM delete

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
Muhamad Azam
AUTHOR
6/22/2012 9:30 AM delete

Hola!!

JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
6/22/2012 9:38 AM delete

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

done follow u!

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
6/22/2012 12:04 PM delete

lepas tu bila kita komen, blogger tu reply.. lg semangat nk mengomen mcm tu.. hehe

Reply
avatar
6/22/2012 12:18 PM delete

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
bai baizura
AUTHOR
6/22/2012 1:15 PM delete

berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
deno
AUTHOR
6/22/2012 2:03 PM delete

dari segmen yg sama :)

Reply
avatar
Ayuni Yusop
AUTHOR
6/22/2012 3:19 PM delete

datang dari segmen yang sama..
done follow(3954#),hit me back k!..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
Eera Shera
AUTHOR
6/22/2012 10:23 PM delete

singgah dr segmen sama dan folo ;)

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Reply
avatar
AyueJean
AUTHOR
6/23/2012 4:27 PM delete

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!