Minuman Untuk Berdiet

8:00:00 AM 21 Comments A+ a-



Anda ingin berdiet??
Nah jijah kongsikan minuman yang sesuai untuk berdiet!


Coklat Panas Rendah Lemak

Campuran koko di dalam secawan coklat panas boleh memberikan kesan kenyang pada korang dan sesuai di minum ketika bersarapan.

Halia dan Oren

Halia berkesan untuk membuang angin dalam badan. Oren pula membekalkan sumber vitamin C terbaik yang boleh membantu penghadaman semasa berdiet.

Teh Herba

Satu cawan teh herba boleh membantu meredakan ketegangan dan tekanan yang dialami sepanjang hari. Ia sesuai dinikmati pada waktu petang. Teh herba juga boleh membantu korang dari mengambil makanan yang banyak akibat tekanan.

so yang berdiet tu sila lah amalkan :)


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

21 insan comel komen

Write insan comel komen
Azzah
AUTHOR
6/24/2012 9:23 AM delete

sis suka cokelat panas..kalau rasa lapar mlm2 itula yg dibancuh...

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
6/24/2012 9:36 AM delete

ala, diet diet ni payah la. tikah x diet pun. hehe

Reply
avatar
steffany daph
AUTHOR
6/24/2012 11:25 AM delete

look taster and delicious . kira bagus la ni kalo diamalkna utk diet selalu :D

Reply
avatar
Cik Rongoks
AUTHOR
6/24/2012 12:48 PM delete

thanks kak ! ^^
nnt nak try la.hahhaha

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
6/24/2012 1:56 PM delete

sesuai utk mereka yg berdiet ni :-)

Reply
avatar
6/24/2012 10:15 PM delete

wahhhh....nak try la nanti :D

Reply
avatar
6/25/2012 8:08 AM delete

huhu..akak diet2..tp xturun2..aduss..lemak tepu btol..huhu

Reply
avatar
6/25/2012 9:35 AM delete

ok,coklat tu nyum3..hihi.

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
6/25/2012 9:46 AM delete

dlu pernah minum coklat pnas.sedap!tp bukan function utk diet.juz suke2..hahaha.halia tu mmg best.buang angin.tp tak lalu nk minum air ye.rase ye plik bnor.slalu mkn yg dah campur dlm mknan tu :p

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
6/25/2012 11:00 AM delete

waahhh..thankz. Memang ngah mencari tips diet nih. Jijah, teh herba ape yg ok?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/25/2012 11:50 AM delete

@LiNda teh herba orang kampung! hehe

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
6/25/2012 11:51 AM delete

campuran halia dan oren ye kak? mcm mane la tu..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/25/2012 12:25 PM delete

@aisya tak la yunk..salah satu.. nak guna halia o oren..kalau campur akak pon tau ape rasanya..hehe

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
6/25/2012 1:08 PM delete

teh tu myb berkesan jiejah ;)

Reply
avatar
fiQRa
AUTHOR
6/25/2012 3:17 PM delete

yang first tu boleh accept.. hehe second and third... hehehehehe tak mauuu ;D

tips yang baik untuk kesihatan ;)

Reply
avatar
6/25/2012 9:45 PM delete

dni minum kaw2 nih eheheh

Reply
avatar
6/25/2012 10:10 PM delete

Nak diet ni kene ade disiplin kan.susahnye nak diet ni jijah...mana nak dapat coklat panas rendah lemak tu ye.

Reply
avatar
6/25/2012 11:11 PM delete

tips mamam sikit tp bdan cpat naik ada x? ^^

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/26/2012 5:09 PM delete

@Azhafizah Md Nor ada je susu o coklat kat pasaran tu yunk..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/26/2012 5:09 PM delete

@Azhafizah Md Nor ada je susu o coklat kat pasaran tu yunk..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/26/2012 5:10 PM delete

@caliph shuriken oh jijah tengah mencari jugak tu..hhee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!