Kad Raya Lagi...

2:00:00 PM 13 Comments A+ a-


Ini lah seronoknya berblogging kan..
sambil menjadi penulis kita juga dapat mengeratkan silaturrahim..

apa tak nya dapat berutus kad raya sesama sendiri.. seronok rasa!
ok ok.. kali ni jijah dapat lagi tiga kad raya.




dari tepi itu kad raya dari linda.. linda ni bakal bertunang raya nanti..
ngeee mesti lebih excited nak tunang dari beraya kan..hikssss :p

kad yang comey zirafah tu dari ayut.
ayut ni kalau nak tahu boyfriend dia kawan suami jijah sama-sama navy.
tak sangka kita boleh jumpa kat sini kan yunk..hehehe :)
nanti konvo mr navy kita jumpa yer.... muahahaha :p

dan yang last tu kad raya dari aida.
jeles dengan aida sebab dia dah pakai domain. 
rezeki dia menang giveaway dapat domain.. hehehehe


buat aida dan linda sory jijah tak sempat nak balas.. pak posmen pon dah tak hantar kad raya..hukhukhuk
btw tenkiu so much buat ketiga-tiga my bff blogger ni..
InsyaAllah tahun depan kita berutus kad raya yang lebih baik k..
sayang korang ketat ketat...muahhhhhh xoxo


Salam Aidil fitri semua ^___^






All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
Sally Yatiey
AUTHOR
8/16/2012 2:07 PM delete

Banyak dapat kad rayaaaaa ;D

Reply
avatar
8/16/2012 2:08 PM delete

hihi,makin bertmbh tu yunk..comel2 kad nya..

Reply
avatar
8/16/2012 2:40 PM delete

wahh..banyaknyerrr..
leh wt koleksi ni jijah..zaman skang ssh nk dpt kad raya..bukan xde org jual..xde org nk tulis..hehe

Reply
avatar
8/16/2012 2:48 PM delete

bestnya dpt kad raya.selamat hari raya jijah =)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
8/16/2012 2:51 PM delete

hihi..yeay.sampai dh! :) perkenalan tak sengaja harap berkekalan selamanya.hahaha.2 dlm 1 nnt time pegi konvo mr navy gini :)

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
8/16/2012 2:53 PM delete

Jijah..dpt kad raya!
best kan... akak ade la 1-2 kad dari blogger, mmg tak sempat berbalas le..
InsyaAllah next year, kalo de kesempatan, akak nak anto kad raya kat blogger2 yg sering kunjungi/komen blog akak, hehehee...

Reply
avatar
Edy Fee
AUTHOR
8/16/2012 9:11 PM delete

wah byk kad raya dpt//beszt
kunjungan sempena raya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
8/17/2012 3:24 AM delete

hihi..
bnyak gak ye kad raye jijah dpt
linda dpt 3 je..;)

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
8/17/2012 9:00 AM delete

seronok kan kak jijah dpt kad raya dr blogger ni.. hehe.. mudahan Allah panjangkan umur, murahkan rezeki dan kita bersemangat lagi utk berblogging ni.. boleh la pos kad raya utk thun dpan plak.. =)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
8/17/2012 12:54 PM delete

selamat hari raya
maaf zahir batin dari ciksu *-^

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/17/2012 10:55 PM delete

InsyaAllah tahun depan jijah bagi untuk semua yer :) tahun ni tak sempat..hehehe

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
8/18/2012 1:55 AM delete

terlepas entry nie.. hehe.. ada kad aida disitu.. tahun nie kad comel simple2 je aida mampu bagi ha.. apa2 pun utk jijah tersayang <3

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/18/2012 10:02 PM delete

@Aida Omar terharu sgt aida bagi kat jijah..sory syg..tahun depan jijah bls yer :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!