EZ Stamp Enterprise! Pilihan Stamp dan Sticker Menarik!

3:39:00 PM 36 Comments A+ a-





Buat blogger dalam bisness blogshop/ wedding preparation mesti berminat untuk buat stamp, bisness kad, stamp&stickers, name sticker dan lain-lain kan.

di sini jijah syorkan stamp yang sesuai untuk korang buat.


ezstamp_colorful_stamp2.jpg
Kreatif Stamp 
harga lebih kurang RM9-RM18.. murah kan..

EZ Kreatif Stamp adalah stamp kreatif istimewa yang direka berdasarkan personaliti sendiri yang dipilih dari pelbagai jenis bentuk stamp, tulisan, gambar kartun/ ikun, dan warna yang dapat mewakili perwatakan masing-masing.

Kreatif Stamp ini korang boleh gabungkan infomasi macam No. Telefon Bimbit, No. Tel Rumah,Nama, Alamat atau Emel dengan ikon-ikon pilihan anda.


Name Sticker

Sticker nama ini amat berguna untuk business/wedding dan barang-barang peribadi. Sticker ini juga digunakan sebagai return address sticker bagi bisness blogshop. Boleh ditampal di kotak atau envelope.

Apa yang anda boleh print di sticker/label ini:
• Nama anda No telepon • Your return address label • Numbering label • Produk label
• Ucapan terima kasih atau lain2 text • Atau lain-lain text yang anda inginkan 

Sticker_Label_Sample2.jpg
Monochrome Sticker
130pcs= RM5.00

ezNameCard.jpg

ni mesti ramai blogshop berminat ni.. boleh buat Kad Nama blogshop korang! comey je kan :) 
bisness kad pon ada...


stamp-design-sample.jpg
comelnya kan Stamp&Sticker ni..weee~~


so ape lagi blogshop sekalian.. harus terjah EZ kreatif stamp sekarang juga!

Boleh buat tempahan dengan mereka secara online, melalui email or facebook
- Stamp siap dan deliver dalam tempoh 3-4 hari
- 10% discount untuk order dari nurses,
- free delivery to West Malaysia for order above RM90

website
facebook


jijah pun ada stamp ni sebab jijah guna untuk cop jururawat dan nak beli satu lagi untuk stamp nama blog. 
aci tak..ngeeee~~

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

36 insan comel komen

Write insan comel komen
9/20/2012 3:46 PM delete

eca ada kreatif satu.hehehe...
untuk blog xbuat lgi..xperlu rsanya,sbb name card da ada =)

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
9/20/2012 3:47 PM delete

cute2 stamp & sticker

Reply
avatar
9/20/2012 3:50 PM delete

Wee.. da lame carik stamp cenggini. Mesti terjah nie :D

Reply
avatar
9/20/2012 3:53 PM delete

ok jijah..syg lbh ni kasi info..hihi.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/20/2012 3:54 PM delete

@Eca Dwinky Asha hehee terbaik la eca :) jijah takde lagi.. nak tempah satu ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/20/2012 3:55 PM delete

@Mrs Velentine tu sebab jijah suka :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/20/2012 3:55 PM delete

@zareliqa afiqa memang sesuai la untuk kamoo yang! terjah tau..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/20/2012 3:56 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI haaaaa ni memang sesuai sangat untuk blogshop yui! beli jangan tak beli tau...hehehe

Reply
avatar
Bazilah (^0^)
AUTHOR
9/20/2012 4:00 PM delete

comey. tp kalau nk beli nk kena pikir dulu beli utk ape hehehe..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
9/20/2012 4:02 PM delete

tingat zmn sek dulu minat betoi stamp2 yg comel2 camni... :-)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/20/2012 4:09 PM delete

@Bazilah (^0^) yelah kan.. untuk blogshop sesuai lah..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/20/2012 4:11 PM delete

@Sally Yatiey beli la satu... lagi comey! hehe

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
9/20/2012 4:17 PM delete

beli tuk ape? tetiba tye..ritu buat tuk wedd pun dah xtrguna..last2 main cop je sesuka hati..hahah

Reply
avatar
Crew Fathi
AUTHOR
9/20/2012 4:22 PM delete

wah... best2... rasanya kat pernah buat gak... =)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/20/2012 4:25 PM delete

@puan.mila untuk b2b untuk letak stiker kat doorgift pon ada :) ni kalau ada blogshop sesuai la..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/20/2012 4:26 PM delete

@Crew Fathi wah... best2..tempah la lagi..hehe

Reply
avatar
9/20/2012 4:41 PM delete

wahh..comel2..berkenan lak!

Reply
avatar
9/20/2012 5:03 PM delete

wah ! comel sangat2 ! boleh guna nme kite sndri la neh kan?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/20/2012 5:30 PM delete

@Nens Collection memang pon..tempah la 1 kak! hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/20/2012 5:31 PM delete

@-meeSUPERGIRL- boleh sangat mee.. request je nama ape yg mee nak!

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
9/20/2012 8:28 PM delete

alahaii comel2 je, harga pun boleh tahan murah gak kan kalo compare dgn tmpat lain..;)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/20/2012 9:05 PM delete

@LiNda linda sesuai buat untuk stiker doorgift...hehehe

Reply
avatar
cik kiwi's
AUTHOR
9/20/2012 10:02 PM delete

wow..kiwi berminat!! comel gila hello kitty!!!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/20/2012 11:05 PM delete

@cik kiwi's comey kan.. akak pon berkenan tau!

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
9/21/2012 12:11 AM delete

serius tgk natang nie teringat zaman sekolah dulu memasing pakat order.. katak tak ada ke? T_T sobs..sobs.. haha

Reply
avatar
9/21/2012 12:33 AM delete

comel2 je semua ni.. Heee. p, eza takda blogshop.. hihi..

Reply
avatar
9/21/2012 1:18 AM delete

alahai berkenan nyer.. comel jew

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
9/21/2012 8:56 AM delete

comelnyeeee.. hehe

Reply
avatar
Zie Madini
AUTHOR
9/21/2012 10:21 AM delete

ek eh...comel ah stamp ni. yg hello kitty tu tersgt lah comel, kan :D

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/21/2012 10:31 AM delete

@Aida Omar katak tak perasan pulak jijah..hehee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/21/2012 10:31 AM delete

@Eza Boom Boom :) jijah pon xde... tp jijah tempah untuk cop jururawat...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/21/2012 10:31 AM delete

@Nur Atiqah Mohd Zaki comey kan.. tempah la satu...hahaha

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/21/2012 10:32 AM delete

@Zie Madini hello kitty tu ramai yg berkenan...mmg comey tgk!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!