Big Apple,Secret Recipe dan Pizza Hut..Nyumm

10:00:00 AM 34 Comments A+ a-


Nasib tak susah nak cari Big Apple dengan Secret Recipe dekat Sabah ni..hehe
last makan Big Apple bulan sembilan lalu sebelum jijah keguguran lepas tu..
bila baca entry tu baru sedar betul la tekaan korang yang sebenarnya jijah mengidam/ preggy sebenarnya... huhuhuhu
apakan daya rezeki tak menyebelahi... chill ya :)




kali ni dapat makan lagi Big Apple plus Secret Recipe..
favourite tu... ^___^ nyum nyum...




then tekak nak makan Pizza hut pulak..
jijah nak..sampai merajuk dengan suami.. maka malam-malam suami carikan pizza hut..huhuhu
kat One Borneo dah tutup.. last2 pergi kat Indah Permai Sepanggar..
dia kata kang "kalau mengidam tak dapat makan macamaner".. hehe



jijah makan 4 slide dia makan 2 slide jer..dua mangkuk sup jijah telan jugak. haha 
selalu makan 2 slide dah kenyang...nafsuu apakah ini?? heeeeee :P 


jeng jeng jeng ada berita baik kah?? doakan jijah yer..
moga ada rezeki anak buat jijah dan jika ada moga sihat,selamat dan kuat di dalam sana
Aminn  :)



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

34 insan comel komen

Write insan comel komen
12/22/2012 10:08 AM delete

YEY .. DA NAK DAPAT ADIK .. YEY YEY .. HEHEHE .. AKAK .. AMIN AMIN .. MUDAH2AN :)

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/22/2012 11:21 AM delete

Amin! hehe..

tak sabar nk tnggu good news dr kak jijah.. ;)

Reply
avatar
adnil linda
AUTHOR
12/22/2012 11:21 AM delete

amin...insyaAllah...bunyinya cm ad je tu...

Reply
avatar
nabila azmi
AUTHOR
12/22/2012 1:28 PM delete

haa..pregnant pe.hehe..=)=)..dapnyela

Reply
avatar
12/22/2012 2:31 PM delete

konfom neh jijah!..pasti ade berita baik kan..hehe..akak tupang hepi buat jijah & suami!

Reply
avatar
Riena Haiqal
AUTHOR
12/22/2012 2:45 PM delete

macam mengidam lagi nampak gayanya... harap2 ada rezeki lagi la ye... Amin Ya Rabbal Alamin

Reply
avatar
Faridzuan
AUTHOR
12/22/2012 3:40 PM delete

Assalamualaikum. Amboi kak, terkecur air liur demi melihat gambar-gambar yang terpapar! Memang di Sabah sekarang senang nak cari Big Apple dengan Secret Recipe ni kalau duduk bandar-bandar besar. :D

Reply
avatar
deno
AUTHOR
12/22/2012 6:50 PM delete

pergh... best tuuuuuuu.... nak2! :)

Reply
avatar
:::aZiE:::
AUTHOR
12/22/2012 6:59 PM delete

gudluck jijah..rezeki tahun baru 1434h tu..tc :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/22/2012 9:56 PM delete

@dEdEQ dE wIshEs Amin Amin dik :) ada rezeki dapat anak buah la kamu yer bukan adik ok.. sila sedar diri :p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/22/2012 9:56 PM delete

@aisya ada rezeki nanti akak inform yer syg~ doakan akak yer :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/22/2012 9:57 PM delete

@adnil linda jijah tak cek lagi..takutt..huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/22/2012 9:57 PM delete

@Eca Dwinky Asha eca! tak cek lagi.. takut ni..takut kecewa..huhuhu tp rasa lain macam je ni..huhu doakan yer :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/22/2012 9:58 PM delete

@nabila azmi Alhamdulilah kalau la pregnant :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/22/2012 9:58 PM delete

@Nens Collection akak jangan excited dulu.. takut berharap je tapi takde..doakan yer :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/22/2012 9:59 PM delete

@Riena Haiqal Amin ya robbal alamin kak.. mudah2an ada rezeki lagi ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/22/2012 10:00 PM delete

@Faridzuan waalaikumslm.. yer dik.. kat bandar2 besar senang nak jumpa semua makanan ni.. dekat2 pulak tu..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/22/2012 10:01 PM delete

@denodah kenyang masuk perot kuar tahi dah..hehee deno lambat...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/22/2012 10:01 PM delete

@:::aZiE::: lom tahu lagi kak.. harap2 ada la rezeki tahun baru ni..

Reply
avatar
najihahfara
AUTHOR
12/22/2012 10:38 PM delete

sy doakan akak dapat baby lagi. Amin

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
12/22/2012 11:33 PM delete

hihi.. lain macam je. berselera. InshaAllah sama2 doakan ye. :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/23/2012 9:09 AM delete

@najihahfara Amin ya robbal alamin.. mudah2an Allah makbulkan :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/23/2012 9:10 AM delete

@Chic Na tq syg... mudah2an ada rezeki :)

Reply
avatar
12/23/2012 10:11 AM delete

jijah .. harap ade rezeki kite bulan ni kan dear... jijah dh lewat bape days syg ??

jaga diri k .. doakan erin lekat juga bln ni

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/23/2012 12:51 PM delete

@erin moshimoshi belum due date lagi ni syg.. tp tanda2 pelik ada.. tanda cik p nak datang pon ada.. tunggu jerlah ni.. moga2 ada rezeki kita yer erin.. Amin Amin..

Reply
avatar
12/23/2012 4:26 PM delete

lain macam je tekak jijah ni..insyaAllah ade rezeki tu jijah..doa banyak banyak ye..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/23/2012 6:37 PM delete

@Azhafizah Md Nor Amin.. InsyaAllah mudah2an ada rezeki jijah :)

Reply
avatar
Mya Abdullah
AUTHOR
12/23/2012 9:41 PM delete

wah sedap semua nie :)
Semoaga akak dapat dengar berita baik nanti :D

Reply
avatar
12/24/2012 8:46 AM delete

kek tu tergoda yui tgk..waaa..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
12/24/2012 8:54 AM delete

amin....mudah-mudahan dipermudahkan dan dimurahkan rezekinya ye dear...u can do it!eh??!hahahaha...jgn tension just happy2x ok... ^^

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/24/2012 1:32 PM delete

@ayutok ayut! doakan jijah yg terbaik k :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!