Apple Learning Holy Quran

7:30:00 AM 17 Comments A+ a-


Apple Learning Holy Quran sangat menarik kaoo~
jijah nak biasakan hakimi dengan ayat-ayat Al Quran, doa harian, surah-surah lazim dari kecil lagi ni




ada 26 Doa Harian
16 Surah Pendek
ada Doa Solat
dan 6 Nasyid suara kanak-kanak

Menariknya lagi ada button projektor lampu tidur bentuk bulan dan bintang 

hanya guna bateri AAA
walaupun kecil sangat bermanfaat..
sebab apple ni sangat sesuai untuk kanak-kanak..
boleh digantungkan di leher, buaian, stroller ataupun dipegang..

serius seronok sangat! hehehe :)


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
Ummi Iman
AUTHOR
10/29/2013 8:03 AM delete

Salam. Beli di mana tu? Soundnya jelas tak?

Reply
avatar
10/29/2013 9:26 AM delete

waa best ni...beli kat maner jijah...

Reply
avatar
10/29/2013 9:52 AM delete

Assalamualaikum,
kalo boleh sy bertanya, dpt dr mana ya? sy pn nak belikan utk anak2...dekat cni (limbang) susah nak cari benda2 mcm ni...mainan biasa ada la berlambak...kalo ada on9 shop, suggestkan ke sy la...tq

Reply
avatar
eima
AUTHOR
10/29/2013 10:03 AM delete

dulu2 fahim aku bg dgr dr enpon je .... donlod mcm2 pastu on je ....tp enpon xdpt guna la time die nk tido tu

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
10/29/2013 10:48 AM delete

memang harus dibiasakan dari kecik supaya bila da besar mereka bole praktikkan dalam kehidupan :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
10/29/2013 11:00 AM delete

bacaan dia camne jijah... clear x bunyi?

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
10/29/2013 11:17 AM delete

memb btl best...qisya pun dh ada akak beli.

Reply
avatar
Mizz ErMa
AUTHOR
10/29/2013 11:44 AM delete

wah..jijah beli kat mana tu? nak beli satu jgk utk mikail..hihi

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
10/29/2013 11:53 AM delete

beli kat mana jijah?brape hengget?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/29/2013 3:50 PM delete

ramai tanya beli kat mane eh..

jijah beli on9 kat fb: http://www.facebook.com/pages/Mummy-izz-baby-kids-shop/662112540468387

carilah :) sound ok la cuma kuat n xleh adjust volume..huu

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
10/29/2013 9:08 PM delete

bagusnya.. :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/29/2013 9:39 PM delete

@aisya mmg bagus aisya..

Reply
avatar
10/31/2013 4:47 PM delete

bagus untuk anak anak dengar masa kecik ni kan.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/31/2013 10:45 PM delete

@Azhafizah Md Nor haah biar dia biasa ayat2 alquran

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
11/10/2013 1:07 PM delete

Kecik dan snang sbb guna bteri AAA je...okla tu.blh bg hakimi dgr slalu...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/10/2013 7:28 PM delete

@ayut haah ajar dia dengar..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!