Mama Hakimi Yang Semakin Berisi.. Pheww~~

7:22:00 PM 28 Comments A+ a-


Berat sebelum jijah preggy 42kg.. sangat lah ringan kan u ollss.. huuu
bawah ni gambar sebelum jijah pregnant..masa ni konvo encik suami bulan 11..preggy bulan 12 :)


masa ni baru duduk sabah seminggu.. hehehe


masa ni pula jijah baru 46hari pantang (26/10/13) ... berat 45kg :)
nampak tak.. nampak tak yang baju tu dah fit!
dulu pakai longgar sikit kini pakai ngam-ngam jer! phewww~~
silap sikit je nanti dah tak muat! ahhh TIDAKK!! hahahaha


ohh jijah dah ada punggung! kohkohkoh
dulu pakai apa-apa baju kurung nampak sekeping je jijah ni..
sekarang ada la isi sikit.. muahahaha :p



p/s: orang kata jijah pas bersalin makin cun.. 
tengok badam ada kata macam anak dara..
eh betul ke?? tak nampak ke ada anak sorang tu...ngee~~




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

28 insan comel komen

Write insan comel komen
Mrs Velentine
AUTHOR
10/30/2013 10:14 AM delete

tapi still ok lah bentuk badan jijah

Reply
avatar
10/30/2013 10:15 AM delete

oklah tu, berisi sikit tapi masih maintain kan..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
10/30/2013 10:17 AM delete

huhuaku yg anak dua ni tak naik2 pun bdn mkn kecik ade la .. mkn terlalu kuat dah ni ...

Reply
avatar
aznor ibrahim
AUTHOR
10/30/2013 11:20 AM delete

keh3..makin cantik sebab ade punggung tu :)

Reply
avatar
Mrs Sweet
AUTHOR
10/30/2013 11:22 AM delete

Salam..
ha ah la..nampak berisi sket pdhal 3 kg je pun naik..hehe..ok la tu..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
10/30/2013 12:03 PM delete

jijah lg cun lpas dh de baby

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
10/30/2013 12:06 PM delete

gmbr last tue..memg terserlah muka sorg ibu..muka budak2 hilang trus hehehehe...maintain body cantik2..jgn kurus lg nti xnmpk punggung hahahahaha

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
10/30/2013 12:23 PM delete

maintain cantik..hehe

Reply
avatar
Fiqah
AUTHOR
10/30/2013 12:53 PM delete

Nampak ada curve..Saya pulak makin kering...lagi ringan dari sebelum preggy

Reply
avatar
10/30/2013 1:05 PM delete

still maintain jijah =) caya la..

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
10/30/2013 1:47 PM delete

salam Jijah, Kimi sihat?
tgk jijah makin berseri, betul la.. tgk badan jijah baru de shape.. terbalik lak, akak lak after pregnant, abis cutting lari, tak leh kejar dah.. huhuuuu.....

Reply
avatar
10/30/2013 3:25 PM delete

lawak la jijah ni....xpe, yg ptg still cntek di mata husband...hihi

Reply
avatar
JunAina
AUTHOR
10/30/2013 3:54 PM delete

Cepat jugalah badan tu menurun. Rasanya badan tu lg cun bil lepas bersalin. jijah pantang bersungguh2 eh?

Reply
avatar
Aina Zura
AUTHOR
10/30/2013 5:17 PM delete

memang nampak macam anak dara pon hokhok :P

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
10/30/2013 8:41 PM delete

oklah tu kak jijah.. hehe.. 42kg tu ringan sgt lah.. *padahal jealous. haha*

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
10/30/2013 11:00 PM delete

Makin cantikkkk ;D hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/31/2013 1:02 PM delete

kembangg mama! heeee

Reply
avatar
10/31/2013 4:45 PM delete

waa..maintain hot mummy :)

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
11/01/2013 3:07 PM delete

pewit.. hihi.. Alhamdulillah, baby dengan Jijah sama-sama comel la :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/01/2013 9:09 PM delete

@ros_reeza hehe Alhamdulillah :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
11/02/2013 8:15 PM delete

berisilah baru cantik.. hihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/02/2013 9:03 PM delete

@IntaNBerliaN kan... tp tu la banyak baju lelama xmuat kat punggung..heee

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
11/10/2013 1:10 PM delete

Hahaha...bila dh ad ank ttp jgk nmpk len yer.huhuhu.tp ok lg tu.xnek byk sgt.kna jg jela lpas ni dear.huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/10/2013 7:32 PM delete

@ayut itu la kena jg2 pasni.. takut bdn naik..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!