Menang Teka Teki Dapat Hadiah Shawl

8:07:00 PM 18 Comments A+ a-


Pemenang dah di umumkan sejak bulan 11 lagi... tapi jijah langsung tak alert! giler la jijah ni oi.... lately memang agak busy nak uruskan rumahtangga, bekerja sejak sejak ada anak ni.. hehehe 
nasib kak mimi azirah bagitahu yang jijah menang teka teki dalam blog dia.. dan mungkin rezeki jijah kot.. Alhamdulilah...

dapat hadiah shawl kaoo~~
cantik!! 
ni rasa nak pakai shawl pula ni... mesti makin comel mama ni kan.. ekkk?? muahaha :p


terima kasih kak mimi atas hadiah ni..
jijah sukaa!!

jom pergi blog kak mimi azirah

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
12/20/2013 10:15 AM delete

wow..tahniah...boleh la bergaya dengan shawl baru kan..

Reply
avatar
12/20/2013 10:15 AM delete

wow..tahniah...boleh la bergaya dengan shawl baru kan..

Reply
avatar
Nur Hamizah
AUTHOR
12/20/2013 10:22 AM delete

Waahhh, subhanallah. Tahniah akak jijah sayang ^_^

Reply
avatar
eima
AUTHOR
12/20/2013 11:12 AM delete

aku pun penah dpt shawl tp sygs eklai pun tak penah pakai sbb tak reti

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/20/2013 2:57 PM delete

tahniah kak :)

Reply
avatar
12/20/2013 3:34 PM delete

Congrats jijah! bolehlah menggayakan shawl baru nanti :)

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
12/20/2013 4:32 PM delete

Alhamdulillah dah dapat ye jijah..hope jijah suke :)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
12/20/2013 7:56 PM delete

cepat la pakai pastu tangkap gambar.. nak tengok.. huhuhu..

Reply
avatar
asha k
AUTHOR
12/21/2013 4:46 AM delete

untung.. heee tahniah.. first time dtg sini.. nice blog sis.. include u in my bloglist.. heee

Reply
avatar
12/21/2013 3:43 PM delete

Wasalam..

Lama tak singgah blog jijah.. :)
Tudia betul2 bz sama macam aida dah tu.. hehe. Apa2 pun tahniah jijah dapat jadi pemenang, rezeki tu. Cuba pakai shawl dan capture nak tengok jugak :P

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/21/2013 10:51 PM delete

singgah malam. nk lawat kimi. hikhik

Reply
avatar
12/21/2013 10:52 PM delete

Macam cun je tudung tu... Nanti pakai leh lah amek gamba letak kat blog.... Tahniah....

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/28/2013 8:20 PM delete

wah cantik..!! tahniah jijah..

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
12/29/2013 9:48 AM delete

tahniah Jijah.... cantik warnanya...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!