Projek: Drawer Baju Hakimi

8:00:00 AM 31 Comments A+ a-


Bajet nak belikan almari baju buat hakimi macam ini..

Almari baju kanak kanak - CC1002  - Image
sumber mudah.my

tapi macam mahal jer...
jadi buat sementara ni guna lah drawer plastik ni untuk letak baju-baju hakimi..



lagipon senang nak angkut gak bila nak pindah semenanjung tahun depan ^___^
dan nasib baik baju dia sikit lagi..hahahaha :p

mula la untuk projek susun atur.. baru nampak kemas dan nampak baju-baju tu bila nak ambil :)
laci pertama jijah letak baju pakaian malam, pakaian siang, napkin, mitten n booties * eh betul ke ejaan*


mitten tu masih bersepah lagi.. tunggu la daku pergi Daiso cari barang untuk susun atur ni.. muahaha :p

laci kedua semua baju jalan hakimi, busha, sweeter pendek kata jarang untuk pakai..


mesti korang akan kata banyaknya baju jalan hakimi.. ??
ok baju semua ni bukan jijah beli yer..kebanyakan ambil anak buah punya baju..
kira baju sepupu hakimi masa kecik dulu...jimat kan.. hahaha :p

laci ketiga macam pampers, botol susu, wipes


serba sedikit susun atur almari baju hakimi.. konon~



ingat nak beli lagi drawer cam gini.. tapi agak mahal juga kat Giant 1Borneo Sabah ni..
ni harga pun dah RM89 kot 3drawer... parahh!! huuuu~~
takpe tahun depan nak pindah balik semenanjung! yeyy!




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

31 insan comel komen

Write insan comel komen
Fizah
AUTHOR
12/18/2013 8:28 AM delete

sungguh kemas!! suka tgk dan senang nak guna kan :)

Reply
avatar
12/18/2013 8:52 AM delete

Guna drawer lagi senang.kalau nak beli wardrobe pun lepas pindah nanti ke kan :)

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
12/18/2013 9:07 AM delete

kemasnya baju hakimi...hehe

Reply
avatar
12/18/2013 9:19 AM delete

hihi..cun gak pa..

tkpe..t dh pndh smmnjung leh beli yg atas tu.

Reply
avatar
Lady D'yot
AUTHOR
12/18/2013 10:13 AM delete

mahal juga ye..kalau kat semenanjung, harga cmtu leh dapat drawer 5 tingkat dah. hehe

Reply
avatar
Nur Hamizah
AUTHOR
12/18/2013 10:30 AM delete

Waahhh seriously betul-betul dan sangat kemas la kak jijah :D Tak apa , nanti kat semenanjung belilah almari untuk hakimi anak soleh ni ^_^

Reply
avatar
Fieda Redzuan
AUTHOR
12/18/2013 10:36 AM delete

beli time sale la jijah.. kte pon ada yang macam ni. sebijik! haha.. beli time sale tak sampai RM50 rasanya..

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
12/18/2013 11:15 AM delete

laa dah kat sabah ke? ingatkn kat semenanjung lg.. hihi.. senang kan susun dlm drawer mcm tu..

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
12/18/2013 11:27 AM delete

xpe,kalau xboleh bawak balik, jual semula je brg tu mcm tuan rmh sy skrg..dia org srwak,nk pindah, dia jual brg2 yg xmmpu nk angkut..hahaha..sy la kena beli pulak..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
12/18/2013 11:54 AM delete

aik nape nk pindah balik sbb abg navi tu dah boleh pindah ke ...

Reply
avatar
cplud miera
AUTHOR
12/18/2013 12:29 PM delete

hehe sama la cam afham. baju2 afham sume cplud letak dlm drawer jew

Reply
avatar
12/18/2013 12:52 PM delete

drawer cam ni pon mahal kan... tamabh separuh lagi da dpt beli lemari besar...

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
12/18/2013 4:40 PM delete

almari mickey yg jijah nak beli tu cepat tercabut pinttu.tapi kalo jijah jenis yg cermat maybe x kot.akak pun banyak ambik baju baby kat mak cik akak.jimat duit.lagipun budak2 cepat sangat membesar.dah start solid food nanti, lagi senang baju nak kotor

Reply
avatar
12/18/2013 6:43 PM delete

aduh kak.....napa beli kt giant?..mmg mahal la sangat tu..cri kt kedai rm2 je.

almari yg akak nak tu dlm 150 rasanya ada. :)

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
12/18/2013 9:04 PM delete

wardrobe atas tu mmg imah aim nk beli lpas baby keluar. survey dkt sini hrga dlm 200 lbh dgn 300 lbh ikut saiz. cari yg plain xjmpa plk ad cartoon2 je. ok dh jijah susun baju hakimi dlm tu sbb nnti nk pndah kn. xsusah nk berangkut barang

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
12/18/2013 11:56 PM delete

beli y tesco jijah...rm80 je y ada byk wrna tu..pink, hijau dan oren laun xslp..mila pun belikn zara y tu..ala2 mcm robok ats tu jgk tp dua pintu je

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/19/2013 10:20 AM delete

@eima in shaa Allah tahun depan asben mohon tukar semenanjung..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/19/2013 10:21 AM delete

@Eca Dwinky Asha eca kat mane pulak kedai rm2 tu?? mane nak tau...huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/19/2013 10:22 AM delete

@puan.mila sabah xde tesco mila..

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
12/19/2013 1:50 PM delete

comel ja drawer tu kak :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/19/2013 3:51 PM delete

@Cik Itah@RRP hehehe ni yang mampu itah!

Reply
avatar
Mime MF
AUTHOR
12/19/2013 5:00 PM delete

wah kemasnya drawer..hehe geram tgk baju baby colorful sgt..:D

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/19/2013 5:24 PM delete

@Mime MF hehe cute miut kan...

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/19/2013 10:02 PM delete

alahaiiii cantiknya... pandai mama jijah susun.. kemas je :-)

Reply
avatar
Sayangku Zie
AUTHOR
12/20/2013 8:27 AM delete

wah sangat kemas susunan dan teratur... leh follow cara jijah ni...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
12/20/2013 11:04 AM delete

hihi. alhandulillah. senang nak ambik kan

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/20/2013 2:58 PM delete

comel je drawer baju hakimi.. kemas plak tu. hehe

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
12/20/2013 4:35 PM delete

Almari baju Aina dan Auni pun akak guna almari macam nih jijah yang 4 tingkat..2 untuk Aina 2 untuk Auni tapi plan mcm kena beli almari baru je sbb tak muat dah..hahaha

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/20/2013 10:28 PM delete

@Mimi Azirah budak2 tu pon dah besar kak.. mesti la baju dah banyak

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
12/29/2013 9:51 AM delete

kemas susun macam tu...
eh, jijah pindah semenanjung next year? nampaknya Ros ketinggalan keretapi ni. hihi....

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/29/2013 10:26 PM delete

@ros_reeza harap2 next year dapat la tukar kak ros...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!