Beli Baju Rompers Hakimi Dari F.O.S

1:18:00 PM 18 Comments A+ a-


Dah lama mencari baju rompers lengan panjang.
payah betul nak cari kat sabah ni..sekali jumpa kat F.O.S kat 1Borneo tu.. Alhamdulillah..

baju baju kat F.O.S boleh tahan murah gak kan..tapi murah bila beli 2 atau 3 helai.. jadi haruslah rembat 3 sekali sebab kalau beli 1@RM15.. kalau 3@RM34.. see RM11 banyak betul diskaunnya kan... :)



tak lupa juga beli rompers biasa.. tu pon RM13.. ikutkan kalau beli 2helai murah tak takpelah rompers lengan panjang dah ada kan :)



hari tu ada juga beli legging baby 3@RM11.. boleh la.. untuk duk perhiasan pakai dalam rumah jer.. hehehe


moralnya.. berjimat kat F.O.S pon boleh je bah... muahahahaha :p


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
Ayu azmir
AUTHOR
1/15/2014 2:13 PM delete

comel baju die...

Reply
avatar
1/15/2014 2:17 PM delete

pun boleh..kalau dah murah memang tak lepaskan peluang punyelah..banyak dah koleksi baju seluar kimi ni..makin membesar kena banyak beli baju lagi pasni

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
1/15/2014 3:21 PM delete

a'aa kalau beli byk murah yer...

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
1/15/2014 3:21 PM delete

a'aa kalau beli byk murah yer...

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
1/15/2014 3:21 PM delete

a'aa kalau beli byk murah yer...

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
1/15/2014 3:21 PM delete

a'aa kalau beli byk murah yer...

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
1/15/2014 3:33 PM delete

yeah...akak pun suka jgk shopping di FOS..kalo wat sale memg murah..baju bb comel2, handsome hakimi..makin boolat muka dia..

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
1/15/2014 3:39 PM delete

eeeeee.. gerammmmmm!
nak gigit2 je pipi dia tu. hehehe

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
1/15/2014 3:55 PM delete

Memg murah gile...rm11 tuh...kalo de baby memg geram tgk rompers nih

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
1/15/2014 4:15 PM delete

amboi kimi melaram dengan rompers baru ye :)

Reply
avatar
Mrs Sweet
AUTHOR
1/15/2014 4:47 PM delete

Ahaiii..legging yg belah kanan tu same cam baby kite yg dlm perut ni..hehe..

Reply
avatar
1/15/2014 5:52 PM delete

Saya pon suke beli baju at FOS. Murah pon murah heheh

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
1/15/2014 10:47 PM delete

baju kat fos mmg comel2.. cikna pun suka beli tshirt 3helai RM50.. :)

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
1/16/2014 2:55 AM delete

kalo akak basuh rompers guna mesin, akak akan lipat 2 rompers tu dan ikat guna getah supaya rompers x membesar or memanjang..sukakan beli baju bb

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
1/16/2014 10:21 PM delete

Comel ye dia pkai baju baru....cute2x..hahaha.F.O.S pon blh..jnji ada brg yer...

Reply
avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
1/17/2014 11:35 PM delete

baju baby suma comel2 kan jijah.

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
1/18/2014 9:06 AM delete

byknya jimat.
berbaloi baloi la kan

Reply
avatar
Liyana Ahmad
AUTHOR
2/19/2014 2:36 PM delete

jom singgah sini :)

http://lifestoryofliyana.blogspot.com/2014/02/lace-kurung-dress-ready-stock.html

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!