Hargai Anak Ketika Masih Kecil...

4:08:00 PM 17 Comments A+ a-


Ketika MEREKA masih lagi duduk dalam "walker"..
Ketika mereka mula mengangkatkan "punggung" untuk "berjalan"..
Ketika mereka masih "mencari" dan cuba "menyusun" perkataan..
Ketika mereka masih baru merasa nikmat "coklat & ice cream"..




DAN KETIKA ITULAH KITA perlu berbicara dan memahami mereka serta memberi sepenuh tumpuan..
KERANA bila MEREKA MENINGKAT DEWASA itu semua telah TIADA..



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
2/14/2014 9:18 AM delete

masa cepat berlalu, jap je ank2 dah besar... hargai setiap masa bersama ank2 kan...

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
2/14/2014 11:24 AM delete

salam. betul tu akak..kita kena hargai :)

Reply
avatar
chiLleD...!!
AUTHOR
2/14/2014 1:11 PM delete

wah...dh besr dh ank dy..dh lma xjenguk blog..comel

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
2/14/2014 1:23 PM delete

betul..hargai dan beri kasih syg secukupnya

Reply
avatar
Isabel Diaz
AUTHOR
2/14/2014 2:54 PM delete

Setuju. Anaka2 akan berubah selari dengan usia mereka.

Reply
avatar
lavenderlover
AUTHOR
2/14/2014 7:01 PM delete

hv a great day dear sis ^_^

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
2/14/2014 10:57 PM delete

setuju sangat kak. ikut pengalaman sendiri, sy tinggal dgn nenek sampai lah sy masuk sekolah. tak rapat sangat dengan parents kalau nak compare dgn adik2. sebab masa anak kecik2 lah penting sebab kira bonding time lah tu.. bila anak3 dah besar, takde dah nak bonding2 time dah. huhu

Reply
avatar
Nur Hamizah
AUTHOR
2/15/2014 7:42 AM delete

Betul tu kak. Teringat ada jiran kesian anak dia masih kecil lagi tapi asyik kena marah je. Allah nanti dia nangis.

Reply
avatar
2/15/2014 4:31 PM delete

yerp..hargai masa bersama dalam masa dia meningkat dewasa :)

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
2/15/2014 5:38 PM delete

salam lama tak jenguk blog jijah..dah besar hakimi...moga2 menjadi anak yang soleh..insyaallah.. :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
2/16/2014 2:15 PM delete

Bila dh besar...nnt kita rindu semua tu..itu pasti.hargai setiap moment yg dialami skrg kn jijah ;)

Reply
avatar
2/16/2014 9:27 PM delete

betoi2..hehehe..rasa nak mak imantizz manjakan macam time kecik2..rindu...

haa,rindu dekat mak bila jadi orang perantau..T_T

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
2/17/2014 12:43 AM delete

betul tu jijah...lg2 iu yg bz..kdg xsedar cepatnya anak membesar..tau2 je dah masuk sekolah..lepas tu lama lg dah nak kawen..haih..sy rasa mcm dah tua plk bila ckp mcm ni..hehe

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
2/17/2014 10:23 AM delete

betol2. masa kecik2 lah nak manja2 apa smua dgn parents. ms dah bsr nti tu lah kenangan best dlm hati hehe

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
2/17/2014 10:20 PM delete

kan. masa berlalu dgn pantas

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/19/2014 9:59 AM delete

a'aa kan jijah, betoi tu

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!