Design Kad Raya Ziezah.com

8:44:00 PM 18 Comments A+ a-


Tak pandai nak design kad raya?? tapi teringin nak buat kad raya sendiri untuk bagi kawan2.. jangan risau.. designer jijah sedia membantu :) 

begitu la yang jijah alami.. almaklumlah ai ni tak pandai design maka kena la order. dah semestinya designer pilihan ialah Azhafizah.com. 100% blog ni hasil kreativiti azhafizah.com ye :)

hasilnya...



haruslah kad raya ikut tema blog :) menarik bukan?? sila lah order cepat-cepat sebelum fiza close order!! klik Azhafizah.com ini

ok..itu baru design.. seterusnya kalau nak print kad raya ni.. sila ke duniashida.com. murah je RM38 untuk 30pcs free sampul kad raya. janji korang ada design kad raya sendiri yer..

tak sabarnya nak tunggu kad raya ni sampai! siapa nak?? sila komen blog ni selalu untuk jadi top komentator.. yeahhh~~




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
6/27/2014 9:07 PM delete

Assalam jijah.. lme kan xtnye kaba.. hehe nnt kte exchange ye, boleh? ^^

Reply
avatar
6/27/2014 9:09 PM delete

Tunggu kad siap printing :)

Reply
avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
6/27/2014 11:14 PM delete

hahaha..Memang hebat hasil kreativiti kak Fiza.. :)

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
6/28/2014 12:39 AM delete

Cantik ..Kerja tangan Fiza mmg TERBAIK ..

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
6/28/2014 12:42 AM delete

KakLya singgah & Follow sini ...
Nice Blog ..Kiut sangat2 ...
Menabung Mr Nuff di sni .

Reply
avatar
S. Faezah
AUTHOR
6/28/2014 9:46 AM delete

kelasss jijah..ada design kad raya sendiri..lama xdtg sini..kimi mesti da besa kann..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
6/29/2014 12:05 AM delete

cntiknya.
masih di buka lagi ke ordernya?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/29/2014 4:27 PM delete

@QasehnyaRania rasanya masih di buka lg order tu ciksu.. klik la nama dorang tu

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
6/30/2014 8:13 AM delete

bestnya jijah ada kad raya sendiri..husna beli je kat kedai..tp kdg2 x sempat nak antar kad raya hehe

Reply
avatar
6/30/2014 9:31 AM delete

jijah suka fiza pun suka.. terima kasih jijah sudi order and suka design tu :)

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
7/01/2014 2:02 PM delete

wah, rmai yang dah mula menempah kad raya :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/01/2014 6:04 PM delete

@Azhafizah Md Nor apa2 yg fiza buat mmg kerlassss

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/01/2014 6:48 PM delete

memg cntik design kad raya jijah...

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/01/2014 6:49 PM delete

memg canyik deaign kad raya jijah

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/01/2014 6:59 PM delete

memang cantik design kad jijah

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!