Download Jadual Waktu Berbuka Puasa dan Imsak 2014

8:27:00 PM 10 Comments A+ a-


Download Jadual Waktu Berbuka Puasa Dan Imsak 2014 1435H Malaysia disini.

Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) menerusi laman sesawang rasminya telah mengeluarkan senarai jadual waktu imsak dan buka puasa di bulan Ramadhan tahun 2014 bagi negeri-negeri seluruh Malaysia sebagai panduan mahupun rujukan kepada seluruh umat Islam ketika menjalani ibadah puasa

Jadual tersebut boleh di muat-turun (download) dengan melayari atau klik judul pautan url mengikut negeri masing-masing sepertimana yang tertera pada lampiran dibawah

PERLIS : 

KEDAH : 

PULAU PINANG

PERAK

KUALA LUMPUR & PUTRAJAYA

SELANGOR :

NEGERI SEMBILAN

MELAKA

JOHOR

PAHANG

TERENGGANU

KELANTAN

SABAH

SARAWAK

WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN



InshaaAllah lebih kurang minggu depan kita akan menunaikan ibadah puasa... 
Semoga kita berpeluang menyambut lagi Ramadhan tahun ni.. ^___^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
ayut
AUTHOR
6/19/2014 8:03 AM delete

Tu dia dah siap semua dah..tingl seminggu je kan.. ;)

Reply
avatar
6/19/2014 12:36 PM delete

perkongsian yg berguna ni kak ^^ terima kasih tau

Reply
avatar
6/19/2014 1:52 PM delete

Download siap² negeri sembilan punya :) tq jijah

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
6/20/2014 5:47 PM delete

thanks sharing..dah print out nih

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
6/23/2014 5:49 PM delete

thanks sharing jijah. xlama dh kan..

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
6/24/2014 3:56 PM delete

kat office ros dah diedarkan dua hari lepas :)

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
6/26/2014 9:08 PM delete

dah siap download..:)

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/01/2014 1:52 PM delete

akak dh de siap tampal kt peti sejuk

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!