Not Registered On Network?

4:57:00 PM 11 Comments A+ a-


Lately kat kawasan rumah daku ni susah betul nak dapat line. encik suami la paling bengang sekali bila call tak dapat. punya dia risau anak isteri dia. dah la jauh call tak dapat bila emergency sendiri yang susah..




stress weiii~~ dah restart phone pon masih tak dapat contact. bila line ada.. punya la banyak mesej notifikasi dari celcom.. jadi setiap 4 jam kena call encik suami yang jauh di labuan tu. sekurang kurangnya dia tahu, mama dan hakimi baik2 je di sini.. takde la dia risau lagi~ hukhukhuk

pleasee la celcom.. be nice for me!! grrr!







All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
QasehnyaRania
AUTHOR
6/24/2014 7:44 PM delete

masalah kan kalau mcm ni..

Reply
avatar
6/25/2014 6:52 AM delete

mmg bengang la kak camtu...ruma eca pulak xda line maxis.kalau ada pun seketul dua lah di tempat2 tertentu.tu pasal kwn2 klu nak cari eca bila berada dirumah, terpaksa call kat wechat.hahaha :D

Reply
avatar
Mizz ErMa
AUTHOR
6/25/2014 9:15 AM delete

maybe jijah kena bertukar ke digi kot, baru network sentiasa ada? hihihi

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
6/25/2014 11:47 AM delete

Memang stress klau line jd mcm tu kan.. sabo jela..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
6/25/2014 2:10 PM delete

la pesal tu .... nampak bar ade .... dah call celcom ke

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
6/25/2014 2:20 PM delete

salam. ehh?? huhuhu sabar sajala sis :D

Reply
avatar
Jazz Lover
AUTHOR
6/25/2014 3:42 PM delete

Ala kesiannya. Kalau saya, memang lama dah gelisah kalau sehari tak berborak panjang.

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
6/26/2014 9:06 PM delete

husna pon jadi centu gak..line ada tapi mcg tak masuk..kali kedua sent baru muncul..celcom punya hal..-.-

Reply
avatar
6/30/2014 9:21 AM delete

kena ade satu lagi phone number jijah pakai line yang okay kat sana, pakai hp biasa je as backup in case ade emergency..

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
7/01/2014 2:07 PM delete

rasanya kerap terjadi Jijah. Ros pun guna celcom. bila balik jumpa husband kat batu pahat, selalu jadi macam tu. Jenuhlah dok restart la, off handphone la.. huhu

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/01/2014 6:03 PM delete

kalo akak stress mcm nih

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!