Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida

2:00:00 PM 13 Comments A+ a-




klik banner untuk join

Buka akaun nuffnang

Mula-mula berblog tak pernah terpikir nak beriklan. dah setahun berblog baru mula bukan akaun nuffnang pada tahun 2011.. jadi baru 3 tahun la blog ni bersama encik nuffnang :)

First Buffered Earning [BE] 

lepas je hantar tiket soalan kat nuffnang baru encik nuffnang hadiahkan berderet-deret BE. maknanya encik nuffnang dah nampak blog daku. masa tu trafik tak sampai pun 100 sehari. punya la sikit. 

Cashout Nuffnang dan Cek

3 tahun ni Alhamdulillah dapat la merasa cashout nuffnang sebanyak 5x. total earning adalah RM1300. Alhamdulillah..

Nuffnang kena pandai bodek

satu je nuffnang ni.. kena pandai bodek baru la encik nuffnang kasi BE banyak2.. bila update dapat CPUV baru jangan lupa mention nuffnang banyak-banyak. confirm nuffnang bagi CPUV baru. hihihi


sehingga takat ni masih setia dengan nuffnang.. sebab ini jelah pendapatan sampingan yang ada dalam berblog. cuma sekarang agak susah nak update entry memandangkan komitmen pada anak..

semoga dapat terus setia dengan nuffnang n nuffnang maju jaya.. boleh la dapat CPUV banyak hikhikhik

so.. korang jangan lupa join segmen ni.. tamat sabtu ni.. ^___^


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
Maria Hasun
AUTHOR
6/26/2014 3:45 PM delete

alhamdulillah rezeki :)

Reply
avatar
Jazz Lover
AUTHOR
6/26/2014 7:18 PM delete

Selamat bersegmen

Reply
avatar
husna zahidi
AUTHOR
6/26/2014 9:07 PM delete

semoga berjaya kak jijah..:)

so far tak pernah terima hasil lg dari nuffnang..huhuhu..

Reply
avatar
MG schmidt
AUTHOR
6/26/2014 9:09 PM delete

xpenah cashout lg ..huhu
slmat bersegman :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
6/27/2014 6:14 AM delete

good luck jijah :)

Reply
avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
6/29/2014 6:52 AM delete

singgah dari segmen yang sama..
http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
good luck :)

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
6/29/2014 12:40 PM delete

Jiejah..tahniah ye..amount yg byk juga tu..kalo kmpul2 blh bt blnja bbulan2 tuk hakimi ank soleh tu ka hehe..tq atas perkongsian jiejah..gudluck dan tq sudi join segmen ni :)

Reply
avatar
6/30/2014 9:25 AM delete

banyak tu jijah dapat dari nuff..good luck jijah

Reply
avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
6/30/2014 9:26 AM delete

good luck kak ziezah! Azwar pun join juga.. xD

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
7/01/2014 2:04 PM delete

dah tamat dah kan.. Jijah dah tahu ke siapa yang menang?

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
7/01/2014 6:33 PM delete

siapa menang jijah

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!