Minyak Telon Anugerah Untuk Bayi

1:00:00 PM 15 Comments A+ a-


Pertama kali guna Minyak Telon Anugerah ni!
Bagus sangat! baunya sangat wangi, tak panas. hakimi pun jarang meragam sebab perut kembung..



Lebih menarik Minyak Telon Anugerah ni mengandungi herba-herba tradisional seperti minyak kayu putih, serai, pudina, lengkuas dan limau purut yang membantu:
- Menghangatkan tubuh bayi,
- Melembab dan melembutkan kulit bayi.
- Menghindari bayi daripada kesejukan, kembung perut, angin pasang dan sawan angin.


Lebih istimewa lagi ialah Minyak Telon Anugerah ini dibacakan dengan ayat-ayat suci al-Quran seperti:
- Surah Al-Fatihah
- Surah Al-Baqarah
- Surah Al-Buruj
- Surah Al-‘A’raf
- Surah At-Tawbah
- Surah Yunus
- Surah An-Nahl
- Surah Al-‘Isra’
- Surah Ash-Shu’ara
- Surah Fussilat
- Surah Al-‘Ankabut
- dan Asmaul Husna

Beli dengan Harga RM15 50ml

Cara penggunaan:
Hanya usapkan minyak pada tubuh bayi ketika perlu terutamanya selepas mandi. Sapukan pada bahagian dada, perut, pinggang, punggung dan juga tapak kaki bayi.





Menarik kan.. boleh la korang start belikan untuk anak korang kat kedai/stokis2 jamu yang ada :)



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

15 insan comel komen

Write insan comel komen
nadia mansor
AUTHOR
10/29/2014 1:18 PM delete

baru tahu brand anugerah ada minyak telon..boleh cuba lepas ni

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
10/29/2014 1:50 PM delete

kawan saya ada suggest pakai minyak ni dulu

Reply
avatar
nini
AUTHOR
10/29/2014 1:53 PM delete

minyk ni sangat lajuuuuuu ....cepat no habisssss stok...n brg susah nak dapat.....

Reply
avatar
Miz Eija
AUTHOR
10/29/2014 2:55 PM delete

Menarik...! sy baru terbaca kat mgguan harian ahad lalu.. nak cuba nanti.. sekarang guna myk telon tutup hijau tu

Reply
avatar
10/29/2014 2:59 PM delete

Pre order bagelen atau brownies kartika sari dan amanda fresh from Bandung,Indonesua
whatsapp ina 0192633431

Reply
avatar
Hana Syed
AUTHOR
10/29/2014 3:31 PM delete

Salam perkenalan

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
10/30/2014 8:14 AM delete

Nak cuba jugak la...

Reply
avatar
eima
AUTHOR
10/30/2014 9:52 AM delete

penah nampak tp tak penah beli lg ..sbb anak dah besar dah tgu ade baby balik nanti ... bgs la bleh beli dr cap limau tu ... sah2 cino punya baik beli yg islam terjamin halal

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
10/30/2014 11:58 AM delete

PERNAH TGK ORG JUAL JIJAH, TAPI AKAK LOM PENAH BELI LAGI, INSHAALLAH PAS NI AKAK CUBA UTK TWIN, HEEE~

Reply
avatar
10/30/2014 6:39 PM delete

first time dengar nama minyak ni..kalau bagus teruskan menggunakannya :)

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
11/02/2014 2:59 PM delete

Tunggu ada baby bru beli..hehehe

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
11/04/2014 5:02 PM delete

ciksu guna minyak telon anugerah la.hihi

Reply
avatar
Sya Mimie
AUTHOR
11/08/2014 10:55 AM delete

Nti nk cari tuk zahra la..

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
12/04/2014 1:48 PM delete

Sya tak pernah try yg ni.. Pnh pakai krim utk kurus tu je masa dlm pantang. Tp pns yg amat, xjd pakai.. Haha.. Ada lg sampai skrg..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!