TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by ANIES

3:51:00 PM 9 Comments A+ a-



klik banner untuk join



Pengalaman dengan pelbagai tudung..


Tudung bawal
Masa bergelar pelajar dulu berminat pakai tudung bawal. asal nak keluar jalan jalan tak kisah nak gosok tudung. amik masa untuk bersiap


Tudung ala-ala fareda
Bila dah berumahtangga ada anak sorang beralih ke tudung sarung. senang capai terus sarung. tak payah nak gosok. 

Tudung shawl
Ni muka memang tak sesuai.. lebih-lebih lagi ada anak kecik yang suka tarik tarik tudung. lagipun rasa susah nak lilit2 pula pastu menggunakan pin yang banyak. 

Tudung aidijuma
Terjebak juga dengan AJ mula-mula dulu sebab white label tak payah gosok, bidang yang besar boleh jadikan shawl juga. lebih lebih lagi ada white label semurah RM10.  then AJ ada dua corak dalam satu design. jadi boleh tukar-tukar corak. cuma sekarang setiap minggu Datin Juma keluarkan design baru sampai tak menyempat nak beli. ada je yang baru.. mihmihmih


aidijumalover katanya


itu la sejarah tudung saya!


Bagaimana dengan cerita menarik tentang tudung anda?? boleh join Giveaway ni...
Gudluck semua!


Tarikh tutup 24/9/2015






All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
ros_reeza
AUTHOR
9/23/2015 5:51 AM delete

Moga berjaya Jijah!

Reply
avatar
9/28/2015 10:18 AM delete

yg kaler ijau jijah pakai tu cantik laa

Reply
avatar
9/28/2015 10:19 AM delete

rweima kasih krn sudi join n support..insya allah ada rezeki pasti tak ke mana...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
9/28/2015 2:21 PM delete

good luck jijahh
blm ada koleksi aj

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
10/02/2015 7:00 AM delete

Goodluck yunk...

Skrg suka instant shawl senang dan trendy katakan huhuhu

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
10/08/2015 4:57 PM delete

br ada 2 lai AJ.
satu tu lom sempat pakai :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!