3rd Pregnancy Diary: 28 Weeks Pregnant

10:00:00 AM 4 Comments A+ a-


Alhamdulillah dah 7 bulan perjalanan 3rd pregnancy mama jijah ni.. sekejap pula masa berlalu.. agak jarang nak share pengalaman pregnant kali ni.. bukan tak nak share tapi banyak kekangan masa.. anak nak masuk 3 kan. Dah tu anakanak super aktif pula.. nak hadap blog memang tak sempat lah.. hohoho

Okey panjangnya mukadimah kan.. hahaha


Barubaru ini checkup 28 minggu.

Berat: 55.5kg->57kg
Hb: -
Injection ATT sudah

Bila dah 7 bulan jumpa doktor untuk scan. ini tak sabar nak jumpa anakanda tercinta ni :) 
Alhamdulillah Uri atas, Air ketuban 14. Bila nak tahu jantina... anakanda kepit pula.. alahaii! -_-"


Walaupun dah berjaya bersalin normal lepas czer (VBAC) dulu tapi tetap kena jumpa pakar O+G juga bulan 5 nanti.. Semoga di permudahkan bersalin normal gak kali ni.. 


Alhamdulillah adikbaby semakin aktif menendang.. beroller coster dalam perut mama.. 
Boleh dah siapkan barang adikbaby sikit sikit.. dah boleh keluarkan dan basuh baju abg hakimi dan kakak zahwa masa newborn dulu. Excited walaupun sudah anak ke tiga.. kihkihkih




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

4 insan comel komen

Write insan comel komen
E'in
AUTHOR
3/21/2017 11:16 AM delete

semoga dipermudahkan segala urusan sehingga bersalin nanti kak.. :)

Reply
avatar
Mrs Anna
AUTHOR
3/21/2017 12:13 PM delete

tahniah...moga dipermudahkan olehNya...

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
3/22/2017 11:23 AM delete

Moga baby terus membesar dengan sihat..moga dipermudahkan ye jijah
JanjiKita

Reply
avatar
4/28/2017 2:25 PM delete

semoga baby membesar dengan sihat dan semoga dipermudahkan segala urusan

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!