Fetal Kick Counter

5:02:00 PM 10 Comments A+ a-



Zaman duit sekarang kena apply apa-apa produk yang boleh dapat secara percuma! 
Dan Ini yang mama tertunggu tunggu selama ni! excited kaoo dapat fetal kick counter ni! Excited nak guna macam ini anak sulung pula! padahal anak tiga dah kot.. dah terror kira gerakan baby cara manual! haha ala bagi can lah.. dulu dulu tak ada benda alah ni.. :P 





Godek godek cara guna hasil try n error je..

1. Setting week dengan day kat bawah tu dengan klik button kecik..
2. Button tapak kaki tu, ada 1x gerakan tekan sekali...nanti kat atas tu ada tulis minit..contoh lepas 5 minit ada rasa lagi gerakan..baru tekan tapak kaki untuk gerakan ke dua..
3. Buat sampai lah gerakan ke 10.. yang kita kira gerakan 3-5minit 1x gerak. kalau banyak kali baby gerak dalam masa sama itu tak kira!
4. Bila cukup 10 kali gerak @ 10 kaki. Akan keluar muzik! :)
5. Buat setiap hari dari jam 9pagi- 9malam.. untuk 10x gerakan. 


So far best guna kalau rajin lah..

Fetal Kick Counter dari Connected Mums Club. Hanya sign up, register kemudian aktifkan melalui email. Dalam tiga minggu tunggu posmen pon pon... hihihi :)


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
Mar Mansor
AUTHOR
3/07/2017 5:14 PM delete

baru tau ada alat macam ni

Reply
avatar
Masmira Masri
AUTHOR
3/07/2017 6:00 PM delete

woww menarik...baru tau ada benda camni..
anak dah 3 dah ni hahhaaa...
masa preggy haritu beli yg dgr bunyi heart beat jeee
neves kot rs mcm nk sentiasa letak je kat perut..

jemput singgah blog sy yer
http://myaleo.blogspot.my/2017/03/kakak-baby.html

Reply
avatar
IK Tia
AUTHOR
3/07/2017 8:31 PM delete

ala bestnya. tapi ni dah nak tunggu hari dah ni. tak sempat. takpe. nanti next baby insyaAllah. hehe

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
3/08/2017 9:45 AM delete

wah dah canggih eh skg kan jijah....

Reply
avatar
InaYusoff
AUTHOR
3/08/2017 12:25 PM delete

ada dapat..
tapi mcam malas lak nak gune..
hehe..

better tick terus kat buku pink..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
3/09/2017 12:21 PM delete

BESTNYE BR DAFTAR CONNECTED MUM ... TQ SBB SHARE ...

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
3/17/2017 2:07 PM delete

wahhhh baru tau ada alat mcm ni...

Reply
avatar
4/28/2017 1:40 PM delete

bestnya..macam-macam alat canggih ada sekarang ni

Reply
avatar
Nanie R-Vee
AUTHOR
9/24/2017 6:33 PM delete

Ada dapat jugak.. Still xpaham lg nk guna.. Kalo kita kira cukup sampai 10x harini, pastu utk esoknya kena reset balik ke kira je mcm biasa..

Reply
avatar
Nabila Huda
AUTHOR
10/05/2017 9:50 PM delete

Mcm mana nk bg naik tapak kakii tue

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!