Kek Viral RM10

8:00:00 AM 3 Comments A+ a-



Sungguh tak menahan tengok makanan-makanan sedap di facebook! Tergoda nafsu makan.. Bila adanya Kek Viral RM10 mesti lah nak cuba. dah la murah RM10. boleh tahan besar juga tu.. semestinya puas hati makan sebab sedap. Berbaloi sangat dengan harganya.

Memula beli 2 kotak je perisa Choc Strawberry dan Cheese Choc. pun boleh tahan sedap.



Repeat order lagi sebab ada perisa Snow Cheese pula.. OMG! cheese lagilah sedap. 




Semangat la budak dalam perut ni asyik makan je.. mama membesar bak juara dah sekarang nih! hahaha

Alhamdulillah nikmat makan.. selagi boleh makan.. kita makan :)




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

3 insan comel komen

Write insan comel komen
dear anies
AUTHOR
4/28/2017 11:36 AM delete

oiiitttt ni yg rs nk order jugak niii

Reply
avatar
4/28/2017 1:08 PM delete

bestnya..murah sangat tu memang berbaloi beli jijah

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!