Wednesday, September 27, 2017

Cashout Nuffnang 2 Tahun


Assalamualaikum.. salam sayang korang..

Sesungguhnya zaman bujang tak sama zaman mak anak tiga ni.. banyak kekangan masa untuk berblog. 

selama 7 tahun berblog walaupun tak dapat earning yang banyak tapi rezeki dari pengiklanan itu ada. 

2010 start berblog.. 
2011 mula jadikan nuffnang sebagai medan pengiklanan
Alhamdulillah setiap lebih kurang 6bulan dapat cashout nuffnang rm100++




2013 Selepas berkahwin mempunyai anak sorang, masih aktif berblog..berblogwalking blog kawan-kawan.

2015 Mengandung anak kedua dan seterusnya blog semakin di lupakan :( dah jarang menulis..join giveaway kawan-kawan, blog review pun banyak tertangguh..

2017 Hari ni buka balik akaun nuffnang masih ada earning selama dua tahun rm76.19. elok lah dah hujung bulan terus cashout. 

kita start 0 balik.. semoga iklan bertambah tambah lepas ni.. jadi mood blog sila lah datang..


tq korang!




4 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki..tahniah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki..moga berterusan dan berganda.

    ReplyDelete
  3. tahniah sis , CCL pun baru beberapa minggu cahsout nuffnang ni ,

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki jijah tu. banyak juga hasilnya. tak sia-sia berblog kan :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!