Day 27 – What kind of person attracts you?

8:30:00 PM 17 Comments A+ a-


30 days 3o challenge~ rujuk entry ini kalau nak tahu apa daku buat..


wah. jeng jeng jeng.


what kind of person attracts you? atau bahasa malayanya Orang yang menarik perhatian kita.
jijah bagi secara rawak la yer. orang yang dapat menarik minat jijah adalah mereka ini...


  1. Beriman- jijah sedar jijah masih lalai dalam bab ni. tapi sekiranya kita berkawan dengan orang baik tak mustahil kita akan terikut tingkah laku mereka ye dak. alangkah beruntungnya dapat imam muda kat tv tu. tentu jijah tak jadi macam sekarang ni. hakhak :p takpe encik tentera laut leh jadi imam. InsyaAllah. hehe
  2. Handsome/Cantik- Lelaki yang hensem perempuan yang cantik mesti ramai suka tengok kan. juling biji mata korang tu kalau mereka lalu. lumrah manusia suka tengok yang cantik-cantik aje. dalam berblog sendiri pon pandang rupa bila nak naik sikit. betul kan. emm
  3. Tak sombong/Ramah- jijah suka golongan ni. bila berkawan je rasa happy. tak sombong. bila bercakap je penuh dengan rendah diri. orang kata duduk sama rendah. gitu la ayatnya. kekee
  4. Kelakar- tak tahu kenapa jijah suka sangat orang yang suka buat lawak. idea-idea yang di keluarkan selalu buat orang tergelak. cmner kan boleh jadi lawak camtu. bestnya. mereka bukan buat-buat tapi mempunyai keistimewaan sendiri yang boleh buat orang tak kering gusi. hehe


motif?? i dont no...hahahaha :p



ok habis dah. tinggal lagi 3 hari je nak habis challenge. rasanya kebanyakkan rahsia dah terbongkar. hahaha


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
Liyana Zahim
AUTHOR
6/27/2011 9:06 PM delete

Sy tak summbong! Yay msuk lam senarai.. Hahahaha~

Reply
avatar
6/27/2011 9:11 PM delete

chaiyok2!! lagi 3 hari aje..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/27/2011 9:13 PM delete

@liyana;
yey!! i like u!


@nuyui;
cepat la habis..3 hari lagi. muahaha

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/27/2011 9:28 PM delete

saya kira termasuk tak dalam senarai tu?.....hehe

Reply
avatar
6/27/2011 9:31 PM delete

hehe..yg no 1 ngan 4 tu mmg pilihan hati :D

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/27/2011 9:41 PM delete

@khairil;
abg khairil no3 paling utama! hehe



@miss jannah;
tahu xpe kan...lalla

Reply
avatar
Nurul Solehah
AUTHOR
6/27/2011 10:38 PM delete

3 hari lagi .. huhu .. kejapnye rse ... =) masuk senarai ni . hehe .

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/27/2011 11:02 PM delete

@nurul solehah:
tu la pasal..kejap je rasa tulis entry tu..hee lamanya tak nmpk solehah..

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
6/28/2011 12:26 AM delete

yg no 4 tu
kena cari calon m.lawak tu he3

Reply
avatar
ADAM
AUTHOR
6/28/2011 12:40 AM delete

eh..yg cabaran 30 ari tu untuk apa..ada juga jumpa blog yg wat cabaran 30 arini..apa eak bnda tu? apa pun tak boleh

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/28/2011 12:55 AM delete

@terbelog;
hahaha tak mo..takde yg memikat ahti..lalala



@adam;
cabaran ni untuk tulis entry selama 30 hari mengikut guideline. kiranya kalau kita takde idea nak buat entry so kita leh buat entry ni..kiranya blog tak bersawang lah. hehe

Reply
avatar
PenDekAr LauT
AUTHOR
6/28/2011 8:57 AM delete

Pendekar laut just 1,3,4 je mampu.. Yg ke 2 tu pasrah je.. huhuhuhuhuh..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/28/2011 11:10 AM delete

@pendekar laut;
hahaha ok lah 3 sekali yang betol..ala ape ade gan rupa! hehe

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/28/2011 12:03 PM delete

no.3 yer...ok ler tu...hehehe thanks...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/28/2011 12:11 PM delete

@khairil;
semua bg abg khairil..tapi no 3 paling utama!! sesama :)

Reply
avatar
'Aisya Salim
AUTHOR
6/28/2011 8:35 PM delete

akak, saya pun tengah berangan nak usha imam muda ! haha

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
6/28/2011 8:55 PM delete

tu sume mst ciri bf kan .. hehehe :D

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!