Terima Kasih Pemberian Ini l Promote Blog

3:00:00 PM 7 Comments A+ a-


hai kalian...


hari ni InsyaAllah jijah akan rajin belogpecut blog kalian. sebab hari ni jijah cuti. cuma.... cuma line berukband ni jelah jadi kekangan. tapi jijah cuba jugak dalam buka 2-3 blog dalam 1 masa untuk komen dan pecut! bahaha~~


oh ya. hadiah pemberian dari blogger dah sampai. weee~~ mak jijah asyik terkejut je apa lah macam-macam jijah dapat tu. tu belum dia dapat cek dari nuffnang nanti. mesti lagi terkejut. kahkahkah


baiklah. hadiah hadiah ni dari







  • ini blog jijah rajin pergi. sebab entry yang di hasilkan semuanya spontan. walaupon entry itu mengandungi berita sekalipon.
  • kadang-kadang jijah tak sempat nak komen entry beliau dalam 1 masa sebab tak sampai beberapa minit jijah komen. dah ada entry lain. kahkahkah~~ so jijah akan komen semua sekali gus. baik kan jijah. hahaha sekarang jijah nak jadi top jejari komentar dia. tempat kedua sekarang. bahahaha ^^




2. blog sis Ardinihumaira





  • blog ni dah ramai orang kenal kan. sis dni ni memang baik hati akan komen semua entry kita kalau dia tengah online. sama juga sis dni akan komen semua entry sekali gus. baru-baru ni jijah dapat sampel masker kot tak silap dari avon. so kalau rasa sesuai dengan masker ni boleh la order gan sis dni. sis dni pon ada buat felt craft,tiny pillow dan lain-lain lagi.
  • rajin sis dni ni. tempahan pon banyak lebih-lebih lagi sis dni nak kawen tak lama lagi. Moga murah rezeki ya kak! jijah doakan. wee~~



eh ni entry macam promote je. hahaha entry menghargai my best follower! yehaaaa...

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
WuMing
AUTHOR
6/30/2011 3:10 PM delete

Wahh... hebat... cuti tak kluar jalan-jalan ker..?

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/30/2011 3:22 PM delete

@wuming;
hahaha malas la bro. nak duk depan lappy je gila trafik..haha

Reply
avatar
6/30/2011 3:47 PM delete

wah..udah smpai..alhmdulillah..

stil ader sorang dua xgtau dh dpt lom..

hope terima dgn hati yg redha..ahakz!

Reply
avatar
6/30/2011 5:47 PM delete

amboi, rajinnya dia, kita kadang2 takde masa nak berbw dan tgglkan komentar. sbb bz. if sempat je ade komentar . wee :)

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
6/30/2011 10:49 PM delete

best nyer dapat giveaway dari peminat...:)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
6/30/2011 10:55 PM delete

@cik najihah;
haha rezeki2..lalala


@hazirah;
hahaha dah alang2 jijah masuk blog tu terus lah komen byk2..haha


@khairil;
peminat la sgt. sama2 blogger la abg khairil..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!