kalian..... Seringkali kita mendengar masalah percintaan berlaku di sebabkan kecurangan dan juga salah paham. Mengapa eh semua ni berla...

seringkali daku agak susah nak follow kembali blog yang dah follow blog daku ni...kerana 1 sebab saja! 1 sebab ni saja dah sangat meyusahk...

Daku terasa pula nak buat toturial untuk kemudahan diri sendiri...bukan ape senang daku nak tahu, tak payah lah nak tengok kat blog orang l...

Mungkin ramai yang tak tahu apakah yang di katakan demam sawan.. kalian boleh rujuk entry ni untuk maklumat lebih lanjut berkaitan dema...

tadi pagi habis daku keje malam 3 hari . so harini dah off day lah. seronok lah dah dapat cuti..ngeeee.. mengantuk tu 10 jam 3 hari tak ti...

Pilihan 1:  Rendamkan sedikit kerak nasi dalam air suam. Apabila nasi menjadi kembang, minum airnya setiap pagi. Pilihan 2:  Rebus be...

Pengenalan Batuk adalah tindakbalas semulajadi untuk menyingkirkan bendasing dan kuman di mana ia dapat membantu menghalang salur perna...

bangun pagi gosok gigi... guna codomo lion.. gigi sihat wajah seri... lalalalala hahahaha sape yang agak-agak tak gosok gigi t...

Hari ni...minggu ni...minggu ke 4 bulan 3 Start malam ni daku keje syif malam sehingga 2 hari seterusnya... tugas misi sentiasa untuk...

Tahukah kalian mengapa kita selalu bersikap malas? Kita sudah selesa dengan cara kita Tidak ada sebab mengapa kita perlu berubah T...

kalian.... keyword daku hari ni...banyak dalam pencarian  PROGRAM LATIHAN SEPARA PERUBATAN   yang ada daku updatekan dalam ENTRY ...

entry ni bukan bodek...malah bukan mintak shawl atau inner free pon...hehee [tapi lau nak bagi alangkah bertuahnya]...ngeeee :P ade udang d...

Pagi tadi daku dah citerkan bagaimana nafas kalian boleh berbau kan...entry yang ini pulak...tips untuk mengatasi nafas berbau itu...  ...

Nafas berbau agak sukar untuk dikesan tetapi sekiranya orang menjauhkan diri dari kalian semasa bercakap, ia mungkin menandakan nafas kali...

Disebabkan SPA8 sekarang sedang memaklumkan pengambilan pelatih baru untuk Program Latihan Separa Perubatan untuk sesi kemasukan Julai 2...

1. Kalian tidak dapat menumpukan perhatian kepada kerja atau pelajaran kerana asyik teringat-ingatkan si dia. Kosentrasi tergangg...

Bagi Calon lepasan SPM dan kepada sesiapa yang berminat dalam bidang perubatan dipelawa mengikuti Program Latihan Diploma ini ...

Pengenalan 2 -5% kanak-kanak boleh menghidap sawan demam dan lazimnya ini adalah sawan yang biasa. Sawan demam biasanya berlaku pada...