Husband Akan Praktikal di Bukit Bintang

10:30:00 PM 16 Comments A+ a-




Khamis lepas[klik untuk baca] husband jijah balik juga selepas hampir sebulan tak balik. wuuu~~
lama kan tak jumpa. sabar jelah hati. ngehngehngeh

btw... mulai bulan empat husband akan menjalani praktikal di sebuah hotel di Bukit Bintang.. praktikal pon untuk mencukupi syarat study Hotel Management dia :)) dah nak habis study dah pon. kejap je setahunn.. hiksss lepas ni tak pasti dia dapat draft ke mana. samaada ke Teluk Sepanggar Kinabalu o kem navy lain di semenanjung...

nanti dia praktikal maybe dalam sebulan n bila dah dekat KL-PD ni jijah tak pasti dia boleh balik weekand o tak.. wuuuuuuu~~ 
biasalah. korang pon tahu kan kami ni pasangan long distance marriage. apa apa pun kena banyak bersabar husband ku seorang pejuang negara. kihkihkih ^______^



mesti ramai tak sanggup berjauhan dengan suami atau kekasih kan. hahaha :p Alhamdulilah setakat ni jijah dah biasa sejak dulu lagi... ngehngehngeh



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
3/30/2012 4:14 PM delete

hihi,xpe,dah dekat tu kan..

Reply
avatar
Cik Aien
AUTHOR
3/30/2012 4:17 PM delete

haha sabarlah jijah.... semoga bahagia selamanya.... nasiblah kita cinta jarak jauh n kawen jarak jauh... lg eratkan kasih sayang :)

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
3/30/2012 4:19 PM delete

wah..untunglah kak..dah dekat..leh jumpa selalu :D

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
3/30/2012 4:27 PM delete

tabah betul jijah ni :)

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
3/30/2012 4:52 PM delete

long distance tu la kekal lama.. tak jadi gado macam hari2 jumpa.. sekali jumpa rasa nak lepas rindu je ^^ bahagia aida tgk jijah nie lah.. :)

Reply
avatar
3/30/2012 5:09 PM delete

meh la turun kl shida bawak jejalan..hihi

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
3/30/2012 7:24 PM delete

ayat2 last tuh wat mas tabik springggg kat jijah..hihih

ooo dekat area ts.klu jijah turun,roger2 la.kikik

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
3/30/2012 10:15 PM delete

sis tak pernah berjauhan dgn hasben,paling lama seminggu je sbb pi oversea..masa tunang dulu ada la..

Reply
avatar
3/30/2012 11:00 PM delete

@Azzah beruntungnya kak tak pernah berjauhan dengan asben.. jeles!

Reply
avatar
3/31/2012 1:20 AM delete

takpe..pasni dekat dekat lah..yang penting dekat di hati ^^

Reply
avatar
3/31/2012 1:24 AM delete

@Azhafizah[フィザ] yup..dekat di hati..InsyaAllah moga bahagia selamanya..

Reply
avatar
MissRhana
AUTHOR
3/31/2012 6:43 AM delete

aduiy smpai sebulan xbalik!! tabahnya!! kagum!!

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
3/31/2012 11:19 AM delete

tgk jiejah...skg pn cam time kapel2 je hehee ^_^ tabah sgt jiejah nih :)

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
3/31/2012 11:51 AM delete

heee lagi la blh blk sll..tp kalo prac kat hotel weekend sllnya xleh cuti..

jijah la g kl..ngeee

:)

Reply
avatar
4/07/2012 6:17 PM delete

@Juliet_iRa~" memang tak leh balik pon yang.. baru tahu..huhuhu

Reply
avatar
CikMai
AUTHOR
4/27/2012 1:12 AM delete

saya kena belajar tabah mcm kak jijah la...nak bersuamikan pejuang negara :')

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!