Wedding Review: Pakej Andaman,Make up MUA

by - 8:00:00 PM


Jijah hanya impikan pelamin yang indah tetapi sederhana dan tak berlebihan. baju juga tak kisah pattern,corak bagaimana tetapi asalkan warnanya mengikut tema PinkPurple :) Maka pakej perkahwinan ini di anggap agak berpatutan..


Ramai dah tengok baju bersanding jijah tempoh hari kan. sangat match combination PinkPurple ni. ai likee it~~ untuk pengetahuan korang.. dress tube kat dalam warna purple. baju kat luar yang manik manik tu warna pink :) suka kain dia yang flowy gitu.. cantik!


baju bersanding L+P,handbouquet


dengan RM1500 jijah dapat pakej

Pelamin 1panel
Baju Sanding L+P (aksesori lengkap)
1x Mekap
1 Handbouquet fresh flower
Sepasang kasut (perempuan saja)
Pintu gerbang
Tempat merenjis


 review pelamin dalam entry sini


Perihal mekap pula..

touch up sikit sikit lagi..

Pelamin l Mekap l Baju vendor dari Renzbridal di Senawang Seremban.


tq kak rin :))




You May Also Like

18 insan comel komen

  1. kira okla pakej cmni..hrga pon dah ok sgt..sume cntik aje tgk..

    ReplyDelete
  2. oh ye.baru perasaan pengantin lelaki takde accesories..alahaii mak andamnye pun tak kan tak tahu kot.tapi xpelah..dah lepas..mungkin ade yang tak perasan tu

    ReplyDelete
  3. laa nape xmintk je aksesori tu..kan kita ade hak as a customer..haish jijah nih :)

    ReplyDelete
  4. wah murah jugak tu. renzbridal pun dh x jauh dr kita. kita duk seremban 2. hee. tq jijah, nti buleh terjah sana~

    ReplyDelete
  5. amboi serba pink gitewww

    ReplyDelete
  6. omeyyyynye kak jijahhh ;) hidung mancng tak mcm hidung kite . hahahah !

    ReplyDelete
  7. omeyyyynye kak jijahhh ;) hidung mancng tak mcm hidung kite . hahahah !

    ReplyDelete
  8. berbaloi jugalah pakej ne kalau sekali dgn baju pengantin....yg ne masuk dgn photographer ke kak?...

    kaklong eca hari tu,rm500 je,tuk 2 pelamin (satu dalam,satu luar rumah) dan hiasan bilik pengantin.murah sebab yang tukang buat SEPUPU sendiri,pembantu2 dia pula,dah tentu2x SEPUPU juga.hahaha.untungkan?!.hikhikhik

    ReplyDelete
  9. cantik baju, pelamin jijah..suka :D

    kira murah la tu..eh nape mua lain?bkn sekali pakej ke jijah?

    aah laa ptt suami jijah nmpk plain je..sbr je la..

    nk bsing2 hari bahagia kita kan..

    ReplyDelete
  10. hehe...xperasan pn psl suami jijah xd aksesori smpilah jijah ckp :)

    ReplyDelete
  11. selamat pengantin baru ya kakak! :)

    ReplyDelete
  12. @ecadwinkyasha photographer harga lain yang..bestnya murah gitu..

    ReplyDelete
  13. @Juliet_iRa~" sepatutnya sekali..tapi yg MUA tu ada mekap org pulak.. 1 tarikh kdg2 sampai 4 majlis die amik...

    ReplyDelete
  14. aah la kosong..
    alahai..
    xperla jijah..
    ok je tuh

    ReplyDelete
  15. @MaYa MustWany asben siap suruh mintak duit balik.. tapi jijah taknak.. sbb benda da lepas. malas nak bising2..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!