Campak bayi dari flat tingkat 3

9:00:00 AM 23 Comments A+ a-





Seorang ibu muda 21 tahun kerja kilang tergamak mencampak bayinya hidup-hidup dari tingkat 3 Blok 1, Flat Desa Mentari sebaik sahaja anaknya selamat dilahirkan direman sehingga Isnin ini.

Akhbar isnin lalu ada melaporkan, seorang bayi perempuan ditemui mati dipercayai dicampak dari tingkat tiga flat Desa Mentari. Bayi yang berkulit cerah itu ditemui dalam keadaan tertiarap dan ada kesan kecederaan parah di kepala.

Polis yang memeriksa mayat bayi itu kemudian menahan seorang gadis yang kelihatan lemah selepas dipercayai baru lepas bersalin di tingkat tiga blok 1 di rumah flat itu.

Ketika ditemui, bayi yang masih bertali pusat itu sudah tidak bernyawa lagi.


Satu perkataan yang jijah boleh cakap.. perempuan ini kejamm! 
sangat zalim bila sanggup campak bayi dari tingkat 3!! korang bayangkan.. kita yang waras ni nak campak kucing pon tak sanggup! ini kan anak sendiri.. astaga!!
kalau tak nak pon anak ni dik.. bagi akak ni ha....menunggu ada anak.. emm
moga Allah saja dapat membalasnya dik.. banyak-banyakkan bertaubat!




sumber: hangat.my


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

23 insan comel komen

Write insan comel komen
shizansyafik
AUTHOR
9/22/2012 9:11 AM delete

kesian kat baby tu.. apa la yang dorang ni rasa eh.. hati memng kering tul2 agaknya..

Reply
avatar
~misshuny~
AUTHOR
9/22/2012 9:26 AM delete

kita bukan main usaha nak anak..dye senang2 jer campak anak dye smpai mati..binatang pun xbunuh anak dye!huhu

Reply
avatar
9/22/2012 10:36 AM delete

Manusia akhir zaman :)

Reply
avatar
nida husna
AUTHOR
9/22/2012 11:08 AM delete

org lain punya la nak anak dia boleh pulak campak baby mcm tu je. sedih2

Reply
avatar
Hnahdy
AUTHOR
9/22/2012 11:26 AM delete

geram sangat kot

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
9/22/2012 11:33 AM delete

kucing pun tak main campak2 anak tau. huhu.

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
9/22/2012 12:08 PM delete

Kejamnya ibu anak ni..
Kesan baby tu..huhu

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
9/22/2012 12:09 PM delete

Kejamnya ibu anak tu..
Kesian baby tu..huhu.

Reply
avatar
9/22/2012 12:44 PM delete

doakan dia bertaubat.. amin

Reply
avatar
miszatie
AUTHOR
9/22/2012 2:56 PM delete

eeiiii marahnye rase!!!!..x ptt btol laa!!

Reply
avatar
9/22/2012 4:56 PM delete

Macam-macam la dunia sekarang ni. Huhu -_____- Kesian baby tu...Huk3

Reply
avatar
9/22/2012 10:54 PM delete

dy neh terencat ke kurang siuman ? pelik -_-"

Reply
avatar
khairul
AUTHOR
9/23/2012 1:42 AM delete

mungkin dia brada dlm keadaan separuh sedar kot

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
9/23/2012 12:45 PM delete

dunia semakin tua.,...........

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
9/23/2012 12:46 PM delete

hilangnta pertinbangan di akal yg waras

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
9/23/2012 12:46 PM delete

hilangnta pertinbangan di akal yg waras

Reply
avatar
TiranaAduka
AUTHOR
9/23/2012 12:46 PM delete

hilangnta pertinbangan di akal yg waras

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
9/24/2012 12:20 AM delete

xtau nak ckp pe.. sggup dia campak yer...

Reply
avatar
shidaR
AUTHOR
9/24/2012 2:48 AM delete

erm..xwaras gamaknya..jiejah!! geram!!

Reply
avatar
9/24/2012 8:40 AM delete

akal dah ilang itu jdnya.

Reply
avatar
Cik Muda
AUTHOR
9/24/2012 9:16 AM delete

dia ni takde perikemanusiaan lagsung.... yang taknak tu senang je dapat kan...yang bersungguh nak kan anak tu ya Allah saje yang tau... Tu lah, kalo bukan dari cara yang halal tu, takkan ada rasa sakit kot sbb dosa2 tak terampun.senang pal dia ni bersalin kan.. Wallahualam..~

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
9/24/2012 9:55 AM delete

apa la agknya dia fikir time bt tu kan...mmm

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!