Kad Raya Datangnya Dari Jauh

7:30:00 AM 12 Comments A+ a-



Kali ni datangnya dari jauh kad raya ni.. tu ha fly from sabah bah.. hehe :)
jijah dapat kad raya ni dari blogger ecadwinkyasha...
kad raya special sebab homemade dari eca.. tq dear! 
kalau jijah ada kat sabah ni dah lama berkunjung raya ke rumah eca... ngeee~~ 
sape nak order design template boleh ke blog ecadwinkyasha... 



yang ini pula terbang dari sarawak bumi kenyalang..
blogger aisya tuannya.. orangnya kecik je tapi bijak pandai :)
sekali dia blogwalking semua entry di komennya.. 
tq adik comel :)


btw.. tq pada eca dan aisya..
akak mohon maaf jika ada salah silap selama kita kenal ini..
ampun maaf di pinta..

Selamat Hari Raya :)


jijah juga nak mohon maaf kepada semua.. takut tak berkesempatan nak minta ampun dah bersalin pula jijah :)
moga korang doakan jijah di permudahkan bersalin yer..
^___^

hug ketat ketat -_-"



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
Fienazzuki
AUTHOR
7/30/2013 8:26 AM delete

Jauh nao kad raya diterbangkan....hehehe
Belum ada satu pun....sob sob...:(

Reply
avatar
nabila zaremi
AUTHOR
7/30/2013 8:59 AM delete

Dah lama tak dpt kad raya..skrg ramai yg nak senang,ucap slmt hari raya kat fb pastu tag ramai2 je kan?? hehehe

Reply
avatar
7/30/2013 9:18 AM delete

salam ramadhan # 21 jijah..
m3h pun ade dpt kad raya dr eca

Reply
avatar
Qashmere
AUTHOR
7/30/2013 9:52 AM delete

Wah bestnya dapat kad raya!!!!

Reply
avatar
eima
AUTHOR
7/30/2013 9:55 AM delete

untung2 dpt yg dari jauh2

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
7/30/2013 10:24 AM delete

lega bila satu lg dah sampai. hehe. same2 kak jijah.. =)

Reply
avatar
Deqla Manjew
AUTHOR
7/30/2013 10:44 AM delete

bestnye dpt kad raya.. gantung cantik2 ye.. :)

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
7/30/2013 1:12 PM delete

wah,dapat kad raya..hehe..comel je kad raya tu..

Reply
avatar
8/01/2013 10:16 AM delete

alhamdulillah,da selamat sampai eh.. :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/01/2013 11:47 AM delete

tq semua! tq eca tq aisya!

Reply
avatar
8/02/2013 6:12 PM delete

hehe solehah plak dapat kad raya yg tahun lps punya.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/02/2013 6:43 PM delete

@Solehah Shamsuddin aik tahun lepas?? sabar jelah..hee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!