Tq Nuffnang! Digi Prepaid Rider dan Marigold Peel Fresh

2:49:00 PM 24 Comments A+ a-




Setiap isnin pasti akan tengok akaun nuffnang.. syukur Alhamdulilah ada dua CPUV baru iaitu Digi Prepaid Rider dan Marigold Peel Fresh setelah tiga CPUV KL Sogo, Coke Ramadan dan Kanebo Kate metered!

earning ni baru je nak naik. harap-harap makin meningkat lah. jadi ini bermakna ada empat CPUV tengah on going.. syukur Alhamdulilah :)

setakat ni earning dah RM150. tak pasti nak cashout ke tak memandangkan empat CPUV tengah running.. nanti dulu kot.. hehee

Alhamdulilah rezeki anakanda bakal lahir bulan depan :)



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

24 insan comel komen

Write insan comel komen
JaSSNaNi
AUTHOR
7/29/2013 3:07 PM delete

banyaknya.. sekali cpuv sampai rm24 lebih.. tahniah la..

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
7/29/2013 3:10 PM delete

i love that..hehe..dlm hati akak, bilalah akak nak dapat earning dr nuffnang ni..

Reply
avatar
Oshin Kecik
AUTHOR
7/29/2013 3:16 PM delete

tahniah jijah... murah rezeki :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/29/2013 4:13 PM delete

@IbuNoey InsyaAllah kak tak lama lagi..lgpon akak baru berblog kan..

Reply
avatar
miza yusof
AUTHOR
7/29/2013 5:46 PM delete

Banyaknya. Tahniah Jiejah. Masyukkk $$$ :)

Reply
avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
7/29/2013 6:39 PM delete

Jelesnya kat cik jijah. byk btol earning. Yong dh 5 bln aktif berblog br dpt 75sen..huhu. bg tips skit :)

Reply
avatar
7/29/2013 7:52 PM delete

berghh..mantap earning dia. :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/29/2013 8:40 PM delete

@Farhain Azmi jijah setahun syg baru naik earning...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/29/2013 8:41 PM delete

@Eca Dwinky Asha sikit je ni eca..org lain lagi banyak.

Reply
avatar
cha
AUTHOR
7/30/2013 12:18 AM delete

byknya ads on going. i ada 1 je skrg ni yg lain sume dh credited huhu. nak cashout tp syg plak haha

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/30/2013 12:40 AM delete

@cha itulah yunk.. syg nak cashout! huu

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
7/30/2013 10:26 AM delete

tu la kak.. nak cashout mcm syg sebab ade lagi cpuv tengah berlari. hehe.. btw tahniah =)

Reply
avatar
Deqla Manjew
AUTHOR
7/30/2013 10:45 AM delete

alhamdulillah... rezeki baby tu.. ;)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/30/2013 5:24 PM delete

@aisya tahniah juga yunk :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/30/2013 5:25 PM delete

@aisya tahniah juga yunk :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/30/2013 5:26 PM delete

@Deqla Manjew tu la.. Alhamdulilah :)

Reply
avatar
♥ C-ma ♥
AUTHOR
6/05/2014 11:51 AM delete

sis..mcm mn la nak guna bnda2 ni...sy x reti sgt..huhu...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!