Anak Itu Rezeki Allah

8:00:00 AM 10 Comments A+ a-


Inilah realiti yang terjadi dalam kehidupan kita. Mulut orang susah nak tutup.

Bila tak kahwin orang bertanya bila nak kahwin?

Bila dah lama kahwin eh tak dapat anak lagi ke??

Bila ada sorang anak. Bila nak tambah anak lagi?


Padahal kita tak merancang pun nak ada anak. Semua nya rezeki Allah yang tentukan..  cuma lambat dengan cepat je..




apa apa pun bersyukur..takde rezeki anak tak bermaksud tak bahagia kan?? nikmat rezeki macam-macam Allah beri.. sampai masa inshaaAllah kita akan di kurniakan rezeki anak! Amin..mudah-mudahan...




boleh search Tips Pregnancy [link] dalam blog ni..kita berusaha, lebihnya Allah tentukan! sharing is  loving :)





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
5/26/2015 8:04 AM delete

hentikanlah soalan soalan macam ni. sensitif! mulut orang susah kita nak tutup.

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
5/26/2015 9:07 AM delete

mulut orang, sampai bila2 pun tak boleh tutup..huhu

Reply
avatar
Nieyl
AUTHOR
5/26/2015 9:52 AM delete

Singgah pagi...
Hanya insan yg melaluinya saje tahu betapa perit dan sedih nya biasa persoalan demi persoalan di utarakan :)

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
5/26/2015 11:52 AM delete

yer la..biasa la, mulut orang

Reply
avatar
5/26/2015 1:05 PM delete

rezeki masing masing kan..yang penting kita sentiasa usaha. InshaAllah orang yang sabar dan berusaha akan dapat yang terbaik :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
5/26/2015 1:38 PM delete

kan jijah apa pon bsabarlah..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
5/26/2015 2:06 PM delete

dalam gambar tu 3 org ank ada boy n girl... akak ada girl je.. hahhah... tggu lps ni nak pulun 3 boy plak bg seri... hahahha

Reply
avatar
5/26/2015 5:32 PM delete

mulut manusia kd2 geram jg...

Reply
avatar
5/26/2015 11:06 PM delete

Anak anugerah terindah dalam hidup...

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
5/28/2015 11:00 AM delete

mulut manusia tak boleh nak tutup.akak sekarang ada yang tanya, bila nak tambah lagi, manalah tahu dapat perempuan pula.erm,macam-macam.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!