Yellow Kitchen Design

8:00:00 AM 14 Comments A+ a-



Dalam banyak banyak dekorasi rumah, daku paling suka dekorasi Kitchen Kabinet (KC)! Berangan sangat nak ada kitchen kabinet untuk rumah sendiri kelak..
Tapi kosnya pun boleh tahan. Kalau takde table top lagi mahal nak buat.

KC sahaja berbagai jenis. Ada melamine..granite..solid surface..3G, 4G glasses.. Pastu boleh buat island counter atau counter bar! Daku sendiri pun tak paham perbezaan jenis2 tu.. huhuhu 

Di sebabkan rumahku syurgakuaz belum siap. Jadi takde la daku survey2 harga KC lagi kat kedai.. hahaha

Tapi berangan tak salah kan..??






Kuning pun cantik.. warna terang.. ruang sempit jadi luas kan.. idea design KC boleh tiru. Tapi warna kuning bukan menjadi pilihan. Ekekeke :p

Korang ada nak share KC korang tak.. terima kasih..




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
Hamelia Hamid
AUTHOR
5/27/2015 8:35 AM delete

cantik design tu, blh start menabung jugak tu yunk hehe

Reply
avatar
Kopiolimauice
AUTHOR
5/27/2015 8:55 AM delete

huihh menyerlah sgt warna kuning tu ;p

Reply
avatar
5/27/2015 9:38 AM delete

alahai..tak pernah minat kaler kuning tetiba tengok KC kaler kuning ni berkenan plok..

Reply
avatar
5/27/2015 9:41 AM delete

design pon cantik..kat mana dapat picture2 cantik ni boleh share tak..Murni pon dok survey untuk rumah yg bakal siap tahun depan..plss

Reply
avatar
Nieyl
AUTHOR
5/27/2015 10:08 AM delete

Singgah pagi...
Tak apa kak...berangan tu free...hihi..
nieyl pun tgk usha² design KC...
InsyaÁllah..klu ade rezeki..nak wat renovation sikit dapur :)
kuning cantik...:)

Reply
avatar
saye niza
AUTHOR
5/27/2015 10:19 AM delete

saya buat table top plus cabinet top and bottom untuk rumah sewa sy lebih kurang 3meter jer dah 5k fuhh.nangis. rumah sewa je tu tauu T_T Pelaburan huhu

Reply
avatar
5/27/2015 10:37 AM delete

mmg cntik warna mcm ni..

Reply
avatar
nur anis
AUTHOR
5/27/2015 11:14 AM delete

pergh pergh perghhh.. ni tak payah pasang lampu ni. dah bersinar kaler.. huhu

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
5/27/2015 11:26 AM delete

cam pelik pulak bila warna kuning ni..warna merah la cantik..menaikkan selera makan dan cam ada aura rajin nak masak..hehe

Reply
avatar
eima
AUTHOR
5/27/2015 12:12 PM delete

ai tak buat pun KC sbb tak dok pun rumah sendri lagi

Reply
avatar
5/28/2015 8:20 AM delete

cantiknya deco cabinet kitchen macam ni..fiza pun teringin nak buat tapi lom ada bajet lagi..guna apa yang perlu dulu :)

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
5/28/2015 10:58 AM delete

hehe..akak tak boleh nak berangan sangat.rumah pun tak beli lagi ni..

Reply
avatar
5/28/2015 11:34 AM delete

semuanya cantik2 kalau sy mesti ada island dan periu2 tergantung kt siling... haha

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
5/31/2015 7:48 AM delete

Ciksu suka yg no 2&3 tu
Ala kc ciksu setakat yg kuarters punyalah.
Tingin nk buat kc kat rmh sndiri nti

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!