My Weekand Husband

8:30:00 AM 7 Comments A+ a-


Lama tak citer encik navy kesayangan dalam blog ni.. :)
sebenarnya dah setahun dia draft di Pulau Indah Klang, sebelum ni 5 tahun di Sabah.
jadi bila dia di Klang ni mudah sikit nak berulang alik dari Klang-Port Dickson.
cuma bawa motor dari Klang agak berbahaya. jadi dia ambil keputusan jumpa time weekand je.. jadilah my weekand husband! muahahaha :p

beginilah bila anak beranak videocall setiap hari! papa rajin melayan si anak soleh tu bercakap. si anak soleh tu pula memang suka membebel sekarang ni..letih mama nak jawab satu satu pertanyaannya.. hahaha




walaupun jumpa time weekand jadi lah dari susah nak jumpa kan..
ni dah setahun draft kat darat. dah dua tahun nanti kena draft tempat lain pula takut kena belayar lagi.. itu yang makk tak gemor tuu! huhuhuhu


apa-apa pun happy with u darling!
janji kita bahagia kan kan.. hakhak...




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
simpleMe
AUTHOR
9/26/2015 6:36 PM delete

rasanya anak kita sebaya kan jijah..kimi dan auni?
hehe..kalau jijah masih ingat nonie la.sejak pindah Singapore dah lama xactive blog y dulu tu :)

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
9/26/2015 8:51 PM delete

Wahh nak pulak Hakimi layan video call ek.. hihi

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
9/28/2015 2:16 PM delete

begitulh seadanya.sama dgn sepupu juga tinggalkan wife di kuantan sbb belayar.sblm ni pjj. tp wife dia dpt tukar ke kuantan.. ddk la di sana..

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
10/02/2015 6:52 AM delete

Semoga ikatan cinta korang sentiasa utuh walaupun sentiasa berjauhan.. :)

Reply
avatar
10/02/2015 5:42 PM delete

walau jauh tapi dekat di hati tu jijah..

Reply
avatar
10/06/2015 11:18 AM delete

jauh di mata dekat di hati ;-)

Reply
avatar
adianiez AIDA
AUTHOR
10/08/2015 4:24 PM delete

mencari rezeki utk anak isteri.
alhamdulillah :)
yg penting selalu berhubung.
zaman skang senang dah.
mcm2 cara ada utk berhubung tiap hari.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!